FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VIITORUL

Brigadă cu probleme la Braşov - Viitorul Constanţa » Cine va conduce partida de sub Tîmpa

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 16:51

Partida dintre braşoveni şi trupa lui Gheorghe Hagi va fi arbitrată de o brigadă compusă din Adrian Comănescu, la centru, Miclos Nagy şi Valentin Avram, primii doi fiind implicaţi în diferite scandaluri de-a lungul anilor.

Adrian Comănescu a rămas cunoscut în lumea arbitrajului după scandalul de la Tg. Mureş, stenogramele evenimentului arătînd o reacţie cel puţin ciudată a arbitrului, acesta cerîndu-i scuze preşedintelui Claudiu Maior:

"Îmi pare rău, domnule preşedinte, dar băieţii nu au putut mai mult". După aceste fapte, Comănescu a fost suspendat un an de zile. La revenire, a arbitrat un meci dintre Otopeni şi Sportul, partidă în care studenţii au vrut să iasă de pe teren.

Un alt arbitru cu probleme este "tuşierul" Miclos Nagy, acesta fiind acuzat după meciul cu Dinamo (2-2), din acest campionat, că le-ar fi anulat braşovenilor un gol perfect valabil, în minutul 88.

"Nu avem idei preconcepute despre oameni, deci nici despre cei care oficiază meciurile. Sperăm doar să avem parte de un arbitraj corect. Am pierdut 5 puncte pe mîna arbitrilor, dar sperăm ca acest lucru să nu se mai repete", au spus oficialii celor de la FC Braşov.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
qzoom
qzoom  •  02 Decembrie 2012, 11:52
Postat de nikonist pe 01 Decembrie 2012, 18:28

pana la aceasta ora ,18:26, pronosticul tau e valabil.

Acum, noi o punem pe mta capra....cate 2 o servim !

nikonist
nikonist  •  01 Decembrie 2012, 18:28
Postat de paul_bobo pe 01 Decembrie 2012, 17:12

deci..puneti solist 2....daca pariati....

pana la aceasta ora ,18:26, pronosticul tau e valabil.

paul_bobo
paul_bobo  •  01 Decembrie 2012, 17:12

deci..puneti solist 2....daca pariati....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează