FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIE

Brothers in arms » Becali dă din casă! Detalii despre superproiectul pe care îl pune la cale: "Va fi o viață militărească"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 22:18

Gigi Becali a dezvăluit detalii despre proiectul pe care îl pregătește. Are de gând să facă o academie de fotbal, însă nu este prima dată când patronul Stelei spune asta fără să treacă la următorul nivel. 

"Vreau să fac o academie ca a lui Hagi, poate să dureze 3-4 ani, dar o să am nişte reguli unice.

Fără telefon mobil, stai ca la internat. Dacă vă convine bine, dacă nu, asta e, o să le spun şi părinţilor.

Nu ne putem bate cu ei (n.r. cu Academia Hagi) decât dacă ducem o viaţă din asta militărească. Altfel nu ne putem bate cu ei", a zis Becali la TV Sport ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
sexilian
sexilian  •  25 Octombrie 2016, 08:46

pac pac si ma intelegi.........

939271716140965
Manu Ion  •  25 Octombrie 2016, 08:40

Cu disciplina de la Steaua si Dinamo din ani 80-90 a fost formata generatia lui Hagi,Gica Popescu,etc cu care ne mandrim si in ziua de azi !Ar trebui luat exemplu de la marile cluburi unde disciplina este pe primul loc.

widoqq
widoqq  •  25 Octombrie 2016, 08:38

Gigi Puscarie minte cu nerusinare. El nu are treaba cu dezvoltarea fotbalului, el este geambas de fotbalisti. Hagi,care are de 10 ori mai putini bani a facut Academine, produce fotbalisti. Smecherul asta nu a investit un leu in dezvoltarea fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează