FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV

Bruno Madeira, mijlocaşul Braşovului: ”M-am apucat de fotbal să joc pe stadioane pline”

Articol de - Publicat vineri, 30 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 21:30

Bruno Madeira, 29 de ani, a revenit la antrenamentele normale ale braşovenilor şi aşteaptă să reintre în prima garnitură a "stegarilor". În tur a fost om de bază, jucînd în 14 partide, însă operaţia la menisc, la genunchiul drept, din iarnă, l-a dat peste cap. "Mi-a lipsit mult, mai ales că în stagiul din Antalya am axat mult din jocul nostru pe el", a comentat antrenorul Marius Şumudică.

"Mă bucur că am început antrenamentele, n-am fost niciodată accidentat atît de mult. Stau de o lună şi jumătate, e crunt. Voi face deplasarea cu echipa la Ploieşti, pentru partida cu Petrolul, asta e minunat. Iubesc fotbalul, iar aceasta accidentare va rămîne printre cele mai urîte experienţe din viaţa mea. Nu ştiu dacă voi juca, deoarece băieţii s-au mişcat bine în ultimele două meciuri, cînd au şi învins pe Vaslui şi pe Rapid. În mod normal, nu avem cum să pierdem la Ploieşti, mai ales că avem unul dintre cei mai buni portari din campionat, pe "Super Mario" Felgueiras", a declarat Bruno.

Preferinţele portughezului
Lusitanul este impresionat de arena ploieşteană: "Am văzut la TV, acum o s-o văd pe viu. Ştiu că Petrolul a jucat doar cu femei şi cu copii în tribune, dar acum va fi mult mai frumos. Nu ne deranjează presiunea. Pentru asta m-am apucat de fotbal, ca să joc pe stadioane pline".

Madeira şi-a exprimat şi opţiunile: "Cea mai bună echipă din Liga 1, pentru mine, este FC Vaslui. Are jucători foarte buni. Eu cred că această echipă mai are şanse mari la titlu. Dacă nu ia Vasluiul, sigur ia CFR Cluj! Iar Wesley cred că este cel mai bun fotbalist din campionat. La mine acasă sînt suporter al lui Sporting Lisabona, iar în Europa, bineînţeles, sînt de partea celor de la Real Madrid. Mulţi portughezi ţin cu Real datorită lui Cristiano Ronaldo".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sorakebv
sorakebv  •  31 Martie 2012, 12:07

100% de acurd cu preferintele lui Bruno.Bafta multa.

biancorossi
biancorossi  •  30 Martie 2012, 22:44

si de fapt cine e bruno asta??/ ..)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează