FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Bucşaru a vîndut Unirea! » Primăria din Chiajna are 50% din acţiuni!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2010 00:00

Primăria din Chiajna a achiziţionat 50% din acţiunile Unirii Urziceni, iar echipa se va muta în micuţa localitate de lîngă Bucureşti.


Unirea se mută la Chiajna! Dumitru Bucşaru şi primarul Mircea Minea au bătut palma pentru o fuziune între Urziceni şi Concordia. Primăria Chiajna a preluat 50% din acţiunile clubului ialomiţean şi urmează să asigure managementul clubului.

Bucşaru a înaintat deja o hîrtie către LPF prin care anunţă mutarea echipei la Chiajna din retur, motivînd că arena din Urziceni a intrat în reparaţii. Antrenorul noii echipe va fi Costel Orac, deoarece Tavi Grigore, fostul tehnician al Unirii, nu intră în vederile noilor şefi. Cei mai buni jucători din actualul lot al vicecampioanei, Todoran, Rusescu, Epaminonda Nicu, Pădureţu, Cernea, Bălgrădean, Muşat şi Blay, vor face fuziunea cu cei ai Concordiei, printre cei mai cunoscuţi fiind Eugen Trică, Laurenţiu Diniţă sau Cristian Ciobotariu.

Pînă la finalul campionatului formaţia va evolua în Liga 1 cu acelaşi nume, regulamentul nepermiţînd ca o echipă să-şi schimbe denumirea în timpul sezonului. Din vară, noua echipă se va numi Unirea Chiajna.


"Mă bucur că revin atît de repede în Liga 1, unde sper să facem faţă şi să nu retrogradăm. Sîntem încrezători pentru că vom forma un lot cu jucători care au experienţă"
Eugen Trică, mijlocaş Concordia Chiajna

INEDIT
- comuna Chiajna are 8.100 de locuitori
- Singurul stadion cu tribunele acoperite integral, acesta are capacitatea de 5.000 de locuri, dar se poate extinde cu alte 3.000
- Conducerea clubului a achiziţionat o instalaţie de nocturnă care va fi montată în două luni
- Pe stadionul din Chiajna se va juca finala campionatului european U19 din 2011

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
xerud
xerud  •  22 Decembrie 2010, 07:59

combinatii ... peste combinatii

mizzzerya
mizzzerya  •  22 Decembrie 2010, 02:39

daca tot sunteti voi asa buni ziaristi , ia investigati voi motivele "mega-tranzactiei"..... hai ca va dau si un fir : bucsaru ... primaru ...terenuri... udrea ...basescu ....bani ...negri...se fac albi ...ho ho ho Merry Christmas !!!!! Cu fotbalul romanesc inainte !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează