FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Budescu recunoaște că negociază cu Steaua » Ce a discutat jucătorul cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2015 09:44

Deși părea cu un picior în Qatar, la Al Ahli Doha, Constantin Budescu ar putea ajunge la Steaua, acolo unde Gigi Becali îl cere cu insistență.

Patronul Stelei a anunțat că va plăti Astrei 1,1 milioane de euro pentru Budescu, și că formația giurgiuveană este de acord cu această ofertă.

Budescu, 26 de ani, a vorbit despre posibilitatea transferului la Steaua și confirmă că a negociat cu Becali.

"Este adevărat că am discutat cu Gigi Becali. M-a sunat și mi-a spus că va lua legătura cu cei din club. Mi-a zis că dacă vor ajunge la un acord, o să vorbească iar cu mine și ne vom înțelege"Budescu la DolceSport.

În acest sezon, mijlocașul a jucat 18 meciuri la Astra și a marcat de opt ori, reușind și șapte pase de gol.

2.500.000 € este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  25 Decembrie 2015, 01:30
Postat de aldo_m pe 24 Decembrie 2015, 16:43

Daca face doua meciuri proaste al ia gigi la suturi de n-o sa vrea sa mai auda de fcsb

ce inseamna : "al ia" ??? - ai facut carte cu femeia de servici ??? :)

steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Decembrie 2015, 21:25
Postat de tonyys pe 24 Decembrie 2015, 19:24

budescu daca lasa impresiile de cocalar, pe care probabil le-a luat de la sumudica, si sarmalele poate deveni un jucator interesant pt. Steaua, daca in schimb vine cu indolenta lui specifica - cu gesticulari si maini in sold in teren - atunci mai bine se duce la arabi.

Budescu era celebru in materia "cocalarism *** romanesc" inca dinaintea venirii lui Sumudica. Baiatul asta daca nu era talentat la fotbal nu ajungea *** Cel mult de la Sumudica a mai invatat ceva expresii originale gen "Mânca-ţi-aş", "Julit", "Imbarligatura" (pe asta a invatat-o de la Piturca, pe la Nationala), ***" (astea le-a prins mai greu, dar Sumudica e profesor bun), etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  24 Decembrie 2015, 19:24

budescu daca lasa impresiile de cocalar, pe care probabil le-a luat de la sumudica, si sarmalele poate deveni un jucator interesant pt. Steaua, daca in schimb vine cu indolenta lui specifica - cu gesticulari si maini in sold in teren - atunci mai bine se duce la arabi.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează