FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

Budescu, tot mai aproape să semneze! Patronul dă detalii de la negocieri: „Mi-a spus că acceptă! Facem actele”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 21:43 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 22:03

Mijlocașul Constantin Budescu (31 de ani) are șanse mari să continue la Astra și din vară, când îi va expira contractul.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Budescu pare că și-a dat acordul pentru un nou contract cu formația din Giurgiu, iar patronul Ioan Niculae a dat detalii de la negocierile cu vedeta echipei lui Eugen Neagoe.

Ioan Niculae: „Budescu e de acord cu propunerea mea”

„Am fost acum câteva zile la un antrenament și am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an și jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează că spus Gigi Becali că îl vrea și el liber de contract. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aștept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră, dacă îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el”, a declarat Ioan Niculae, potrivit Prosport.

8 pase de golși 6 goluri are Budescu în acest sezon, în 13 meciuri

2.000.000 de euroeste cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt

N-am niciun contract pe masă, dacă aveam, vi-l arătam. Sunt numai vorbe. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r- Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire şi chestii de genul.Dacă o să fie ceva, de la FCSB sau de la altă echipă, pot discuta, pentru că mai am 5 luni aici. Voi vedea ce voi face.Dacă nu, o să joc până la finalul contractului, n-am ce face. Dacă o să vină un contract, pe hârtii, nu pe gură, o să mă uit pe el, dar nu-mi fac planuri dinainte. 
- Budescu la TV Telekom Sport

Gigi Becali îl vrea pe Budescu la FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îl vrea pe Budescu din nou la FCSB și că deja a discutat cu mijlocașul ofensiv pentru un transfer în vară, anunțându-l chiar și pe ce post va juca.

I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns. Budescu e prea cuminte, cu bun-simț, respectă ce spune antrenorul. Dar fără muncă nu se poate! Era de acord să vină și acum, dar Astra voia 900.000 de euro pe el. De ce să dau acum 900.000 când pot să-l iau gratis la vară? Da, la vară îl vreau!
- Gigi Becali la Digi Sport, pe 7 ianuarie

VIDEO Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  21 Ianuarie 2021, 16:07

Indiferent daca prelungeste contractul cu Astra, daca Fcsb sau CFR face o oferta de 1 milion sau 1,5 milioane, cred ca pot sa-l ia oricand, sa ne intelegem, daca ofera si un salariu adecvat fotbalistului.

dora
dora  •  20 Ianuarie 2021, 23:24

Nu prea cred ce spune Ioan Niculae !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează