FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BRAŞOV 1-2

Buga a provocat haos în Giuleşti prin victoria Braşovului şi are un mesaj pentru fanii Rapidului

Articol de - Publicat sambata, 20 octombrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 20 octombrie 2012 17:11

Înaintea partidei, oficialii giuleşteni şi-au arătat recunoştiinţa pentru Mugurel Buga, oferindu-i un tablou şi un tricou. "Pele" nu a ţinut cont însă de cadoul rapidiştilor şi a deschis scorul după o pasă a lui Iulian Popa, facilitînd astfel prima victorie a lui Sorin Cîrţu pe banca braşovenilor.


- Ai fost felicitat de către giuleşteni înainte de meci. Cu toate astea ai marcat şi aţi învins în Giuleşti după unsprezece ani...
- Păi ce era să fac, să nu intru pe teren sau să nu dau gol? Asta e viaţa. Trebuie să marchez pentru echipa la care evoluez. Sînt jucător profesionist şi cine înţelege fotbalul ştie că trebuie să fiu apreciat pentru ceea ce fac pe teren.

- A fost un meci între cele două echipe pentru care tu ai jucat aproape întreaga carieră.
- Da, apropo de asta, vreau să spun că şi atunci cînd evoluam pentru Rapid am înscris împotriva Braşovului. Asta ca să completez ideea precedentă. A fost un gest frumos din partea lor, dar pentru mine important acum e să joc bine pentru FC Braşov si mă bucur că am reuşit să cîştigăm.

-După perioada bună cu Adi Szabo, Sorin Cîrţu debutează şi el cu o victorie...
-Într-adevar, traversăm o perioadă destul de bună, sîntem neînvinşi de cîteva etape. Aceste rezultate ne dau încredere, iar atmosfera este una bună. Sper să continuam tot aşa cît mai mult posibil.

-Aţi reuşit să ajungeţi chiar în preajma podiumului. Crezi că aveţi forţa să ramîneţi acolo?
-Prefer să nu mă gîndesc la asta. Nu ne gîndim noi la cupe europene. Ne gîndim la fiecare etapă în parte şi sperăm să obţinem cît mai mult din fiecare meci, La sfîrşit tragem linie si vom vedea unde ne vom situa. Într-adevar, o conjunctură bună te poate duce acolo sus şi daca va fi aşa, cu atît mai bine, dar nu ne gîndim la acest lucru acum.

Al doilea gol a fost marcat de un alt "veteran" din tabara stegarilor, Cristi Ionescu, şi el fost jucător al Rapidului. Fundaşul braşovenilor a reuşit un eurogol, printr-un şut în forţă de la mare distanţă, execuţie cu care i-a obişnuit pe fanii braşoveni în ultimii ani. Totodată, golul reuşit de rapidişti pe finalul meciului a fost marcat de Baze Ilijoski, fostul golgheter din al Braşovului în returul campionatului trecut.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
qzoom
qzoom  •  21 Octombrie 2012, 11:54

Bravo Buga ! ! ! Sa ai sanatate si sa ne bucuram de reusitele tale si nu numai.

bogdan1407
bogdan1407  •  21 Octombrie 2012, 00:39

......e cu mult peste tot ce are rapidu. buga putea sa joace lejer la rapid da...sunt preferati aia liberi de contract:-J oare dc erau liberi:-?

spivak
spivak  •  20 Octombrie 2012, 20:18

Utecilă şi Conducătorul Gheorghe au luat de la Braşov două duzini de jucători. Numai pe Buga l-au uitat acolo...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează