FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Buget uriaş şi obiectiv măreţ pentru Pandurii Tg. Jiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 16:52

Pandurii Tg. Jiu vor beneficia de un buget cu multe zerouri pentru sezonul care stă să înceapă, însă şi obiectivul va fi pe măsură.Preşedintele Consiliului de Administraţie al Pandurilor, Mihai Prunariu, a anunţat că obiectivul echipei pentru noul sezon va fi un loc în primele şase formaţii ale Ligii 1, însă conducere ia în calcul şi cîştigarea Cupei României, anunţă site-ul oficial al gorjenilor.

"Obiectivul nostru este clasarea pe unul din locurile 1-6, cu bonusuri de performanţă în cazul în care jucăm în cupele europene sau cîştigăm Cupa României”, a spus Mihai Prunariu.

Pe site-ul Pandurilor apare scris şi bugetul uriaş pe care Pandurii îl vor avea din sezonul viitor.

"Prognozăm că vom avea un buget undeva în jurul a 5 milioane şi jumătate de euro care ar fi defalcat în felul următor: 2,5 milioane de euro aportul asociaţilor, 2 milioane de euro din drepturile tv şi un milion de euro din alte venituri", a completat Mihai Prunariu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Iulie 2014, 02:49

5 mil e un buget... urias ?..)))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează