FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bugetul lunar pe roți! Rednic i-a șocat pe dinamoviști cu bijuteria lui: valorează cât bugetul echipei pe o lună și jumătate

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 08:25

Mircea Rednic vine la antrenamente cu un bolid de lux, un Bentley Continental, ce le-a luat ochii dinamoviștilor, un model de 200.000 de euro, cât bugetul de salarii al echipei pe o lună și jumătate.

Să vrei să cumperi Dinamo, chiar și ca intenție, presupune să ai foarte mulți bani!
Mircea Rednic a dezvăluit la prezentarea oficială de luni că voia să preia clubul din Ștefan cel Mare în primăvară, doar că n-a mai găsit câțiva parteneri de afaceri cu care să se asocieze. "Puriul" avea de gând să riște de la un milion de euro în sus în afacere.

Rednic este un antrenor cu foarte mulți bani, cu proprietăți în România și în Belgia. Și ca orice bărbat cu bani, circulă cu o mașină de lux.

Dacă în mandatele precedente în Ștefan cel Mare se deplasa fie cu mașini de la partenerii clubului, fie cu Mercedes-ul din garaj, acum a vrut să arate de ce Dinamo l-a dat afară pe Claudiu Niculescu, totuși o legendă a "câinilor" ca fotbalist, pentru a-l aduce pe antrenorul de 56 de ani.

A luat ochii celor din echipă și din club cu bolidul său de 200.000 de euro, un Bentley Continental. Având în vedere că președintele Alexandru David a spus la GSP Live că bugetul lunar salarial al echipei este de 135.000 de euro, înseamnă că mașina lui Rednic face cât remunerațiile pe o lună și jumătate ale dinamoviștilor!

Comparativ, o bară de Bentley pe olx.ro, de la dezmembrări, costă de la 500 de euro în sus. Cât un salariu lunar al unui component al New Dinamo, tineri crescuți în academia din Ștefan cel Mare.

Iar un set de jante originale, produse în Germania, costă 3.000 de euro. Adică aproximativ salariul lui Daniel Popa, care ar trebui să dea gol după gol ca să scoată echipa de pe locul de baraj. 

180.000 €costă cea mai scumpă mașină a unui fotbalist de Liga 1, cea a lui Alibec, un McLaren 540C

10.000 € este salariul lunar al antrenorului în Ștefan cel Mare

Maşina oamenilor bogaţi şi faimoşi

Dacă dai căutare pe google "oameni faimoşi care conduc Bentley", ţi se oferă liste impresionante de vedete care se deplasează cu astfel de bolizi ai constructorului britanic.

Este maşina preferată a starurilor de la Hollywood şi-a diverşilor cântăreţi de rap, a stelelor NBA şi a oamenilor din showbizz-ul american. Dar şi perla Casei Regale din Marea Britanie. Pe lista celebrităţilor care merg cu Bentley: Prinţul William, David Bechkam, Jay-Z, Robert Downey jr., Sylvester Stallone, Kim Kardashian, Jennifer Lopez și Paris Hilton.

DIFERENȚĂ

Dublu cât cei pe care i-a schimbat

Rednic i-a urmat lui Florin Bratu și Claudiu Niculescu în acest sezon. I-a avut elevi pe cei doi foști atacanți. Și Bratone, și Clau-gol conduc automobile de 5 stele, însă nu se pot compara ca preț cu cel al "Puriului".

Florin are un Mercedes C Klasse, Claudiu un BMW seria 5. Prețul celor două mașini este de o sută de mii de euro, amândouă. În rest, fotbaliștii de acum ai "câinilor" nu-ți iau mințile cu parcul auto. Fie au mașini de la club, Honda, fie au Mercedes GLE, precum Sergiu Hanca.

mercedes c class

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  17 Octombrie 2018, 21:57
Postat de magic4ever pe 17 Octombrie 2018, 11:39

O piulita de la Bentley cat costa? Un articol de 2 bani...

Costa cat palmaresul lui Dinamo 1948 SA, clona lui Dinamo Bucuresti din Liga a 4a :))

merace
merace  •  17 Octombrie 2018, 20:17

Sa aiba bani Rednic cat poate, dar sa vedem daca va putea si sa redreseze Dinamo. Ca antrenor, doar asta conteaza, nu in ce masina se da mare pe strada!

redshow
redshow  •  17 Octombrie 2018, 16:45

Vorbim totusi de o echipa cu un buget sub media primelor doua ligi din Romania, o echipa care nu a mai adus jucatori pe bani in ultimii cel putin 5 ani . Ce rost isi avea Bentley-ul lui Rednic??? E un fel de solutie de avarie? Il vinde si asigura bugetul pe 2-3 ani???

Vezi toate comentariile (21)
Comentează