FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB strânge bani pentru operația lui Buleică » Accidentarea teribilă suferită în play-off-ul Cupei României

Fundașul Alin Buleică (31 de ani) a suferit o accidentare teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate, și va rata restul sezonului.
Fundașul Alin Buleică (31 de ani) a suferit o accidentare teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate, și va rata restul sezonului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 19:54 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 20:28

Fundașul Alin Buleică (31 de ani) a suferit o accidentare teribilă, ruptură a ligamentelor încrucișate, și va rata restul sezonului. Fanii-finanțatori din DDB strâng bani pentru operația dinamovistului.

Alin Buleică s-a accidentat în minutul 85 al meciului dintre Dinamo și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 1-0, în play-off-ul Cupei României. Verdictul dat astăzi de medici este cel mai rău posibil, o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”
DECLARAȚII
Brazilianul din SuperLiga și-a șocat soția când i-a zis unde se transferă: „Ce să căutăm noi acolo?”

Alin Buleică, accidentare teribilă în Cupa României

Buleică trebuie să se opereze urgent, dar intervenția este una costisitoare. Are nevoie de 3.500 de euro, sumă pe care suporterii din DDB și-au asumat să o achite. Dinamoviștii vor strânge banii din biletele de la meciul cu Unirea Slobozia, programat marți, la Giurgiu. 

Din informațiile Gazetei, Buleică are o asigurare care acoperă operația, dar banii vor fi decontați după, pe baza facturii plătite. Întreaga sumă va reveni în clubul Dinamo după decontare.

Alin Buleică a semnat cu Dinamo în iarna acestui an, dar a jucat foarte puțin, din cauza accidentărilor. 

În vară, după retrogradarea „câinilor” în liga secundă, a transmis că nu va continua la gruparea din Ștefan cel Mare. S-a răzgândit, iar în această stagiune a bifat 5 apariții.

VIDEO De ce nu mai joacă Dinamo în Ștefan cel Mare? Explicațiile lui Vlad Iacob: „E 2022, nu 1960!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Declarații aiuritoare din tabăra lui Dinamo: „Cu puțin noroc, o să jucăm în grupele competițiilor europene pe «Arcul de Triumf»”

Eroul lui Dinamo din Cupa României surprinde: „Unirea Slobozia e favorită”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  03 Octombrie 2022, 00:21
Postat de boierasul pe 02 Octombrie 2022, 01:36

Bai prostul copiilor)))) hai să-ți traduc berbecule : jucătorul are asigurare care plătește după operație. DDB ajută jucătorul cu plata operației, banii urmând a fi recuperați ulterior de la asigurare.

Ba prostul prostilor. Tu sa traduci inteligentilor din ddb. Ce asigurare este aia ba prostule? Tu crezi ca te adresezi prostalailor tai dinamovisti? Asa ceva a incheiat Dinamo? La ce ar folosi unui jucator cu salariu mizerabil o astfel de "asigurare"? Evident ca la nimic. Cu asa comportament fata de jucatori si mai apoi va mirati ca nu joaca, ca v-au retrogradat si alte de acest fel.

Catalynn___
Catalynn___  •  02 Octombrie 2022, 14:43

Ce ghinion pt bietul om … Când vine vorba despre ligamentele încrucișate in marea majoritate a cazurilor înseamnă final de cariera. Multă sănătate si recuperare completa!

boierasul
boierasul  •  02 Octombrie 2022, 01:41
Postat de elgabri pe 01 Octombrie 2022, 20:37

Eu nu mai dau un ban pt DDB care au retrogradat Dinamo !!

Sa fii sănătos)) nici nu cred ca ai dat până acum)) E plin forumul de "critici de artă" de genul tău))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează