FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bulversare totală! Mesaj emoţionant postat de Peluza Roş-Albastră: "Nimănui nu-i pasă de noi. Care este Steaua adevărată?"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 16 februarie 2017 13:54

Suporterii din Peluza Roş-Albastră, cei care îşi fac apariţia la meciurile echipei lui Gigi Becali, au postat în această dimineaţă un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare, în care şi-au exprimat regretul faţă de ultimele evenimente petrecute la clubul roş-albastru.

"Pentru că Steaua este mai mult decât Gigi Becali, mai mult decât toți generalii din țara asta, mai mult și decât Lăcătuș, Tudorel Stoica, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint etc. Steaua înseamnă totul pentru noi, suporterii ei, nu înseamnă o persoană.

Toți suntem confuzi, toți avem tendința să ascultăm de unul care mai apare pe la televizor cu diverse hârtii sau altul care ne spune că el a jucat la cealaltă echipă. Avem tendința să-i acuzăm pe unii că nu mai vin la meciuri și că au ales să susțină cealaltă echipă. Avem tendința să-i înjurăm pe unii când ne acuză pe noi că nu ținem cu Steaua adevărată. Dar, care este Steaua adevărată?! Pentru unii e simplu să renunțe să țină cu actuala echipă, pentru alții e imposibil. Fiecare are trăirile lui, dar e clar că toți iubim Steaua.

Problema cea mare este că acum sunt două de Steaua. Chiar dacă una și-a pierdut marca și numele. E greu să renunți la dragostea pentru echipă, e greu să spui «de mâine, asta nu mai e Steaua» și să aștepți să apară o altă Steaua.

Cert este că nimănui nu-i pasă de noi! Nici lui Tudorel Stoica (cel care acuză suporterii că alungă lumea de la stadion), nici lui Gigi (cel care are impresia că pe el îl iubește de fapt lumea, și nu pe Steaua), nici lui Talpan", a fost mesajul postat de reprezentanţii Peluzei Roş-Albastre, prin intermediul unei reţele de socializare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (126)
1637460133133791
Raducu Mihai  •  05 Martie 2017, 12:54

Tuturor ,,stelistilor'' ne pasa de [sic!],,pasa ''neagra in care se afla echipa noastra de suflet! Din pacate aceasta pasa dureaza cam de cand patronul vinde in fiecare an cate o jumatate de echipa din care face parte -normal!-cei mai buni jucatori!Poate sa motiveze cat o dori dl. Becali cat doreste,insa o echipa nu se face performanta in cateva luni de pregatire in comun,desi s-au adus jucatori cu oarecare experienta.Consider ca Dl,,.Reghe'' nu este [ce bine ar fii sa fie]un prestidigitator care sa creeze o echipa in adevaratul sens al cuvantului daca nu i se da timpul necesar! Dati-i timp d-lui Reghe, un retur sau un campionat pt a creea o echipa la pretentiile noastre si ale celui care investeste. Morala: Este destul de greu sa fii si barbat frumos si bogat desi se intampla uneori,dar STEAUA nu trebuie sa devina doar o echipa a intamplarilor.Trebuie sa se ridice la nivelul care a consacrat-o pe plan european! :

100000879864682
Rus Victor  •  17 Februarie 2017, 08:39

Am mai scris si mai spun ODATA STEAUA este a NOASTRA a TUTUROR ROMANILOR asa cum este si ARMATA .De la infiintare CCA si pana azi Clubul de fotbal STEAUA BUCURESTI a apartinut si apartine CSA ,niciodata nu a fost dat sau vandut ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  17 Februarie 2017, 05:45

mie imi pasa ! daca tin cu steaua de 60 de ani, cum poate sa vina cineva sa-mi spuna ca asta nu e steaua. de cand a fost preluata de becali nu mai e steaua ? nu vreau sa stiu de becali sau alt patron, in anglia patronii sunt din asia , arabia, sua - si ce ? nu mai e aceiasi echipa ? numai banii patronilor sunt buni ? de ce nu a investit armata sau ixulescu sa salveze steaua ? frustatii care sunt acum contra au ceva cu becali- aceasta hahalera jigneste lumea si nici nu realizeaza asta - cica nu o spune cu rautate, cap de bibilica ce are ! FORTA STEAUA !!! HAI la miting !

Vezi toate comentariile (126)
Comentează