FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bumbescu: "Zapata e un jucător emblematic, ar merita la prima echipă!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2010 00:00

Antrenorul echipei secunde a Stelei, Adrian Bumbescu, apreciază aportul pe care Robinson Zapata l-a avut în meciurile formaţiei sale şi spune că goalkeeperul columbian ar merita să devină o variantă şi pentru Ilie Dumitrescu.

"Zapata dă încredere echipei, este un portar bun, un jucător emblematic, de aceea l-am pus căpitan. După cum a jucat la Steaua 2, ar merita să fie din nou la prima formaţie.

El se antreanază cu echipa mare, dar vine să joace la noi, ne ajută mult. Am cîţiva oameni care pot să facă pasul spre Ghencea, am încredere în toţi cei pe care îi folosesc şi sper ca unii să ajungă jucători importanţi pe viitor", a spus Bumbescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
libertate.financiara
libertate.financiara  •  20 Septembrie 2010, 16:03

Internetul iti ofera posibilitatea (nesperata in trecut ) de a castiga mai multi bani la domiciliu. Multi oameni deja castiga bani acum si te pot invata si pe tine exact cum sa procedezi.Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

alexiulian1993
alexiulian1993  •  20 Septembrie 2010, 13:20

Steaua-astra ploiesti live pe SPORT-ACTUAL.T K .NECESITA INREGISTRAREA

stefany
stefany  •  20 Septembrie 2010, 12:22

succes rufay!sper sa te revad cat mai curand in echipa mare a stelei!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează