FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bun de joc » Vedeta dinamoviștilor s-a întors la echipă și va intra pe teren cu Astra

Nemec are o primăvară remarcabilă, înscriind de 6 ori în 9 meciuri, față de sezonul de toamnă, când a marcat doar 4 goluri în 13 partide
Nemec are o primăvară remarcabilă, înscriind de 6 ori în 9 meciuri, față de sezonul de toamnă, când a marcat doar 4 goluri în 13 partide

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2017 00:00

Adam Nemec s-a întors aseară din Slovacia, de la funeraliile unchiului său, iar de astăzi va intra în programul echipei pentru jocul cu Astra. Contra speră să-l aibă apt pe golgeterul lui 2017.

"Câinii" pot răsufla ușurați. Adam Nemec, golgeterul campionatului în 2017, alături de Denis Alibec, a revenit aseară din Slovacia, unde a participat la funeraliile unchiului său, iar de astăzi se va alătura formației pentru a pregăti meciul cu Astra.

Cosmin Contra vrea să-l folosească pe atacantul de 31 de ani, care a punctat de 6 ori în 2017, însă va lăsa totul la latitudinea jucătorului, așa cum s-a întâmplat și la partida cu CFR Cluj (2-0), în ziua când a aflat de faptul că are un deces în familie.

Atunci fotbalistul a decis că va juca și a marcat un gol oferind și un assist, astfel că dinamoviștii sunt siguri că Adam va fi prezent pe teren și la întâlnirea cu campioana en titre.

" Bombardier" de play-off în cursa pentru titlu

Din cele trei partide pe care "câinii" le-au disputat în actuala ediție cu Astra, Nemec a jucat una singură, marcând la acea remiză, 2-2, din Ștefan cel Mare.

În rest, la prima etapă a sezonului regulat, 4-1 pentru Dinamo, Adam încă își căuta echipă în Europa, nefiind impresionat la acea vreme de oferta făcută de bucureșteni, iar la "sfertul" de Cupa Ligii, 5-2 pentru roș-albi, a fost menajat.

În ceea ce-l privește pe actualul puncher al dinamoviștilor, statistica personală arată că el a marcat cu toate adversarele din play-off ale "câinilor", mai puțin cu Viitorul lui Gică Hagi.

Internaționalul slovac a înscris cu FCSB, cu CFR Cluj, cu Astra, câte un gol, în timp ce cu CS U Craiova are o dublă. Nemec are un alt duel personal cu Alibec.

Slovacul are 10 goluri în actuala ediție de campionat, atacantul roș-albaștrilor unul în plus, fiind în luptă directă pentru titlul de puncherul sezonului în Liga 1, primul fiind în continuare Azdren Llullaku, cu 16 reușite, doar că albanezul a părăsit în iarnă România.

10goluri și 3 pase decisive a reușit slovacul în Liga 1 în 22 de meciuri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează