FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Bun pentru Steaua. Slab pentru Curacao! » Quenten Martinus n-a prins niciun minut împotriva Cubei

Martinus, 24 de ani, a venit în Liga 1 în vara anului trecut, fără ca Botoşani să achite vreo sumă de transfer
Martinus, 24 de ani, a venit în Liga 1 în vara anului trecut, fără ca Botoşani să achite vreo sumă de transfer

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2015 00:00

Martinus, jucător pe care Gigi Becali şi-l doreşte neapărat, n-a prins nici un minut în meciul de duminică seara, împotriva Cubei, în preliminariile CM 2018.

Steaua aşteaptă să finalizeze azi sau mîine al doilea transfer al verii: Quenten Martinus. Fotbalistul pe care Becali l-a trecut între primii pe lista de achiziţii a fost plecat la echipa naţională a Curacao, însă în meciul disputat duminică seara, returul cu Cuba, din al doilea tur al calificărilor pentru CM 2018 în zona America Centrală şi de Nord, mijlocaşul Botoşaniului n-a prins nici un minut.

Selecționerul statului Curacao, fostul mare fotbalist olandez Patrick Kluivert, l-a scos din primul 11 pe viitorul stelist, care a jucat slab în prima manşă a meciului, disputată săptămîna trecută şi terminată la egalitate 0-0.

Duminică, fără Martinus, dar şi fără Meulens, fostul jucător al Rapidului, dar cu petrolistul Nepomuceno integralist, Curacao a scos un 1-1 şi s-a calificat în al treilea tur.

În aceeaşi fază a competiţiei în care s-a jucat Cuba - Curacao, au mai avut loc cîteva meciuri exotice: Sfîntul Vincent - Guyana, Antigua - Saint Lucia, Aruba - Barbados, Guatemala - Bermuda, Nicaragua - Surinam.

9.300de kilometri e distanţa dintre Cuba şi România, pe care Martinus a fost nevoit să o parcurgă pentru a ajunge azi în România, ca să semneze cu Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează