FOTBAL  »  Superliga  »  DESPARTIRE

Bunică părăseşte Buzăul

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2008 00:00

După trei ani şi jumătate petrecuţi în Crîng, atacantul Romeo Bunică pleacă pentru a semna cu divizionara de Liga a III-a Olimpia Rm. Sărat, unde va fi antrenor-jucător. "Mai rămîne să se înţeleagă asupra contractului, dar sînt sigur că nu vor fi probleme", a declarat tehnicianul Ştefan Stoica pentru gsp.ro. Fotbalistul de 34 de ani a devenit celebru după golul egalizator marcat din lovitură liberă Stelei în ultimele secunde de joc ale meciului de la Buzău (1-1), etapa a 17-a, reuşită care a declanşat mai apoi un întreg scandal între cele două tabere. De altfel, surse neoficiale susţin că Bunică pleacă de la Gloria tocmai la insistenţele lui Gigi Becali, cel care a doua zi după meci s-a deplasat la Buzău pentru a-i cere socoteală fotbalistului. "Cîte goluri ai marcat mă sezonul ăsta? Nici unul? Păi şi te-ai găsit tocmai acum s-o faci, în meciul cu noi?!", i-ar fi spus atunci patronul stelist lui Bunică.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (12)
 •  03 Martie 2008, 14:57

sunt ramnicean get beget...il cunosc pe romica...a renuntat la tot pentru fotbal...si doi tristi(becali si stoica)l-au indepartat...rusine sa le fie ...tarani infecti care fac tara si fotbalul de ras...............apropo...sunt dinamovist

 •  27 Februarie 2008, 13:28

asa caracter mai rar prieten,coleg,dar si un strain care te ajuta cand iti este mai greu.Ciobanu de becali nu se poate compara cu un asemenea sportiv si om niciodata daca ar fi avut banii lui becali ar fi facut mai mult decat acest taranoi,asa sunt romanii adevarati CINSTE LUI BUNICA SI CELOR CARE LE-AU EDUCAT.BAFTA LA OLIMPIA RAMNICU-SARAT SA NU-L UITI PE PROFIR ALTA LEGENDA A BUZAULUI CARE A FOST UITAT DE LUMEA CARE CONDUCE SPORTUL LA BUZAU.BAFTA SI SANATATE.

 •  24 Februarie 2008, 09:28

RESPECT ROMEO BUNICA.SUCCES MAI DEPARTE

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close