FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Burdujan a fost la înălţime, la propunerea Ştirilor Sportive ale Antenei 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Lucian Burdujan şi-a luat inima în dinţi şi a sărit cu paraşuta. La propunea Ştirilor Sportive ale Antenei 1, atacantul rapidist a făcut acrobaţii cu un avion ultra-uşor la o înălţime de peste 1500 de metri. Pentru o zi, Burdujan a fost fotbalistul zburător.

Rapidistul s-a pregătit temeinic, a îmbrăcat echipamentul special pentru piloţi şi a luat lecţii de paraşutism înainte de a se urca în avion. I-a fost teamă, dar a făcut haz de necaz: "Îmi pun şi casca!". "Hai că pînă la urmă te fac paraşutist, flexează picioarele", i-a spus instructorul. După ce a luat prima lecţie, sărind de la mică înălţime, Lucian Burdujan s-a urcat în avion.

eama nu i-a dispărut şi, înainte de a decola, l-a întrebat pe pilot unde este paraşuta! Pilotat de un instructor de zbor, avionul de 100.000 de euro, a făcut acrobaţii la peste 1500 de metri avîndu-l ca pasager pe primul fotbalist român care a zburat cu un avion ultra-uşor, rapidistul Lucian Burdujan.

"Senzaţional! Nu mă aşteptam. E prima oară, sper să mai încerc. Nu ştiu ce o să zică domnul Boloni, sper să încerce şi el!"


Continuare articol : AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează