FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Burleanu prevestește dezastrul pentru o echipă din Liga 1: "Federația îi va exclude"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 22:18

Președintele Federației a declarat că Liga 1 va rămâne cu 13 echipe dacă ASA Târgu Mureș va intra în faliment. Decizia finală urmează să fie anunțată pe 9 decembrie. 

"Dacă se pronunţă falimentul în ceea ce priveşte un club din Liga 1, sunt zvonuri în acest sens, Federaţia e obligată să-l excludă. Adică să terminăm campionatul cu 13 echipe.

E o chestiune pur şi simplu juridică: poţi să-ţi continui activitatea sau nu. Dacă ne referim la nivelul Ligii 1 e o decizie pe care LPF trebuie să o ia şi pe care a mai luat-o.

Nu are de ce să-mi fie frică, vorbim de o realitate. Dacă asta se întâmplă şi vedem practic că acesta este pasul, după ce echipa a intrat în insolvenţă ai două şanse: ori ieşi din insolvenţă, ori ajungi în faliment", a declarat președintele Federației la TV Digi. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
880477125327980
Campean Eujen  •  08 Decembrie 2016, 09:39

Ha!Ha!......a se vedea cine profita de falimentul celor din Mures ,stiind ca toate echipele castiga cu 3-0(cei care au pierdut vor primi 3 sau 6 puncte nemeritate)o noua bulversare a competitiei,"brleneanu"chiar are mintea bolnava,da totul peste cap......

ray51
ray51  •  08 Decembrie 2016, 08:40

Incet dar sigur ajungem la un campionat de 10 echipe ca in Elvetia (de ex.) care are o populatie de vreo 8 milioane. E limpede ca legislatia sportiva este deficitara, iar capitalul romanesc este la pamant.

catalin_cj
catalin_cj  •  08 Decembrie 2016, 07:34
Postat de claudiu.h12 pe 08 Decembrie 2016, 07:22

Burlene esti intreg la mansardă ?? Intreb si eu, nu dau cu paru' ?

Ce legătură are asta cu articolul? Sau tu în integritatea ta totala nu ai nevoie de legături

Vezi toate comentariile (14)
Comentează