FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VICTORIA BRĂNEŞTI 2-1

Buzărin: "Poate că penalty-ul nostru a fost uşor acordat, dar al Stelei a fost inexistent!"

Alin Buzarin
Alin Buzarin

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Managerul sportiv al Victoriei Brăneşti, Alin Buzărin, acuză prestaţia "centralului" Sebastian Colţescu, despre care spune că a acordat un penalty inexistent, din care Steaua s-a impus în faţa echipei sale.

"Dacă meci de meci avem probleme d-astea... Bogdan Stancu e un jucător foarte bun, nu pot comenta afirmaţiile sale. Nu sîntem dubioşi, n-am plecat cu nimic, n-am furat scaunele. Nu spun că Steaua nu merita să cîştige, ne-au ţinut sub presiune, au avut ocazii, Cernea ne-a scos, dar să ne bată în condiţii normale, nu aşa.

Poate că penalty-ul nostru a fost uşor acordat, dar al Stelei a fost inexistent! Nu te poţi juca aşa cu nişte lucruri, nu poţi avea un simţ al compensaţiei atît de acutizat încît să arbitrezi aşa.

Nu mai spun nimic de istoricul bolii, despre plimbări pe pervaz etc. Orice limită a decenţei a fost depăşită. Sînt nişte lucruri care trebuie rezolvate, nu ştiu cum, dar trebuie rezolvate, nu poţi primi un asemenea penalty împotriva ta!", a spus Buzărin la "Premium Liga", de la GSP TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
bazileon
bazileon  •  17 August 2010, 14:56

Dar ce atata uimire? Steaua a castigat cu arbitrii si meciuri internationale (cu Dinamo Kiev, returul? Cu Rapidul, in UEFA?). Ce mai, Steaua are "carlig" la arbitri. Si gresesc cei care spun ca e rusinea fotbalului romanesc. Nu exista rusine in fotbal, chiar daca mai patesti uneori un 0-5, un 2-4. Dar nici statuia criselefantina a lui Zeus nu este. Cum zicea Venables: "au stat doua ore cu fundul in poarta". Pe-atunci Mouri era mic copil! Ca si Sorinaccio

bazileon
bazileon  •  17 August 2010, 14:48

Nu stiu cum le dadea Steaua 7 (sapte), dar stiu sigur ce am vazut: cum tragea de timp in ultimele 10 minute, cum nu a primit Nicolita (Banel Nicolita!) al doilea galben (de doua ori!) si, non plus ultra, cum se mai dadeau de ceasul mortii dnii Vochin si asociatul sau (imi scapa numele, dar il stiti sigur, plangea dupa "nemeritata" victorie a lui Dinamo alaltaieri seara la GSPTV), sa nu cumva sa rateze Steaua Victoria (Branesti!).

pifocu
pifocu  •  17 August 2010, 01:09

incredibil deja 4 puncte pt oite moca la ce sa te astepti domle in o tara plina de hoti spagari traficanti asa ceva numa pe vreamea lui ceau am mai vazut rusine baaa steaua nesimtire curata

Vezi toate comentariile (26)
Comentează