FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - GLORIA BUZĂU 2-0

Buzăul termină anul fără victorie

Articol de GSP - Publicat luni, 01 decembrie 2008 00:00

Bistriţenii au reuşit să treacă astăzi cu scorul de 2-0 de Gloria Buzău, lăsînd oaspeţii fără victorie în tot turul de campionat. Buzăul a început cum nu se poate mai prost meciul, rămînînd în 10 oameni după doar 2 minute, cînd portarul Arcaba a fost eliminat eronat pentru un henţ inexistent în afara careului.

Nu au trecut nici 10 minute pînă ca gazdele să deschidă scorul cu un şut sec de la marginea careului la care noul portar Barbu a rămas spectator. Elevii lui Mario Marinică nu au reuşit să se apropie prea des de poarta adversă, iar Bistriţa i-a taxat din nou în minutul 39, cînd Silvăşan a reluat din 2 metri devierea lui Coroian.

Meciul s-a încheiat 2-0, iar Bistriţa acumulează trei puncte importante în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Partida Gloria Bistriţa - Gloria Buzău a fost liveTEXT pe GSP.RO

Arcaba este eliminat

Vezi lovitura liberă a lui Coroian

Vezi ratarea lui Silvăşan

1-0, vezi golul lui Coroian

Vezi ratarea lui Velcovici

2-0, vezi golul lui Silvăşan

Portarul Barbu este aproape de autogol

Vezi şutul lui Coroian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
 •  01 Decembrie 2008, 23:09

costele sa inteleg ca tu ai educatie si doar dragostea de tara te face sa nu ma jignesti astazi, dar maine nu ai avea nici o problema nu? sa iti fie bine acolo unde esti si sa fii mandru de ceea ce esti. dar azi buzaul nu a avut nici un sut pe poarta...blat?... dragul meu acea ceata pe care o vezi tu nu e doar asupra bistritei... dar fiecare vede ce vrea... sanatate si noroc!

 •  01 Decembrie 2008, 18:53

ptr acel bistritean,din afara tarii se vede in ceata fotbalul romanesc si datorita acestor arbitrii,sunt roman imi iubesc tara si azi nu vreau sa te jignesc,sa stii ca nu am gaze si educatia care am primit-o si mai ales ca traiesc acum intr-o tara civilizata unde nu exista cuvantul blat si nici arbitri de asemenea factura,pacat ca avem o tara frumoasa dar conceptiile oamenilor lasa de dorit.

 •  01 Decembrie 2008, 18:10

Dece nu treceti Cuvantul .. M I T I C I ?!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează