FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Primul transfer făcut de Dusan Uhrin la Mediaș! Aduce un fost campion al României

Dusan Uhrin l-a adus pe Buzbuchi la Gaz Metan
Dusan Uhrin l-a adus pe Buzbuchi la Gaz Metan

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 17:11 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 17:23

Gaz Metan Mediaș s-a înțeles cu Alexandru Buzbuchi (26 de ani), portar care n-a mai ajuns la un acord de prelungire cu Viitorul. 

Alexandru Buzbuchi, campion cu Viitorul în 2017, se va alătura de mâine antrenamentelor conduse de cehul Dusan Uhrin. Portarul de 26 de ani nu va putea evolua în partidele rămase din play-off, dar va fi o soluție pentru înlocuirea veteranului Răzvan Pleșca din sezonul următor. Buzbuchi este primul transfer din mandatul lui Uhrin la Mediaș.

Alexandru Buzbuchi, fost campion în Liga 1

Alexandru Buzbuchi a fost fost alături de Gică Hagi în cele mai importante momente ale proiectului de la Constanța. A făcut parte din lotul care a promovat în Liga 1, a cucerit titlul, Cupa și Supercupa României. Are 65 de meciuri în primul eșalon. 

100.000 de euroeste cota lui Alexandru Buzbuchi în acest moment, conform transfermarkt.de

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

TAS a dat decizia în cazul Astrei Giurgiu! Verdictul anunțat de FRF

Atac dur al primarului Iașiului la adresa Politehnicii: „Când echipa merge prost, găsesc vinovați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  30 Iunie 2020, 19:22

MAI face inca un sezon Plesca, apoi il lasa pe Buzbuchi , sef in poarta. E bun, 26 ani....la varsta apogeului....depinde doar de el sa isi demonstreze valoarea...la Gazu e liniste, nu e presiune, doar sa poti sa iti faci linistit treaba. Succes si la cat mai multe parade!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează