FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA, SÎMBĂTĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

bwin devine partener premium pentru Steaua!

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iulie 2010 00:00

FC Steaua Bucuresti anunta ca incepand de astazi bwin.com, liderul international în materie de gaming online, este noul partener premium al clubului nostru. Contractul acordă bwin drepturi exclusive in categorie, austriecii urmand sa includa brand-ul Steaua Bucuresti in activitatile de marketing si de publicitate din intreaga lume.

In calitate de „official betting partner” al clubului, bwin va fi prezent pe panourile de la conferinta de presa, zona mixta, zona interviurilor televizate si boardurile publicitare de la stadionul Steaua. Pe langa acordul cu Steaua Bucuresti, dupa ce a incheiat parteneriatul cu AC Milan, bwin a semnat de curand un contract de sponsorizare cu Liga Italiana de Fotbal Serie B care va fi cunoscuta de acum drept Serie bwin.

„Suntem incantati de acest parteneriat, pe care dorim sa il dezvoltam in perioada urmatoare. In momentul cand isi unesc fortele doua branduri puternice, recunoscute pretutindeni in lume, colaborarea nu poate fi decat foarte buna”, a declarat Bobby Durbac, director de marketing al FC Steaua Bucuresti.

"În calitate de partener al principalelor evenimente sportive, compania bwin este incantata de colaborarea cu Steaua Bucuresti, cel mai de succes club de fotbal din Romania. Scopul nostru este sa ne implicam din ce in ce mai mult in sportul romanesc, iar Steaua este partenerul perfect pentru bwin in demararea activitatilor de sponsorizare din Europa de Est”, a declarat Thomas Tzokas, director pentru Europa de Est in cadrul bwin.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
anti..craiova
anti..craiova  •  30 Iulie 2010, 23:56

nu ma proasta ai ma/////////ta

petrutzul
petrutzul  •  30 Iulie 2010, 23:27

Este un sponsor care numai cele mai bune echipe din tarile lor le au , dar steaua nu lu poarta pe tricouri ,

c0rn3l
c0rn3l  •  30 Iulie 2010, 23:15

bai bobby bai....tu te-ai gandit mult cand ati pus preturile la echipamentu asta??? cum ma sa avem cele mai scumpe tricouri din europa?? 100 de euro? doooamnee

Vezi toate comentariile (12)
Comentează