FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - PETROLUL 0-0

Ca la matineu » Mioveni şi Petrolul au remizat alb după un meci urît

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 22:06

Mioveni şi Petrolul au remizat aseară într-o partidă demnă de un meci de Liga a 2-a, acolo unde ambele formaţii au evoluat în sezonul precedent


"Am văzut lucruri bune la echipa mea, în următoarele patru meciuri jucăm cu contracandidatele la retrogradare, trebuie să scoatem cît mai multe puncte", spunea Stoichiţă, după ce Mioveni pierdea în Giuleşti cu 4-0. Totuşi, aseară, cu Petrolul, argeşenii au arătat precum o formaţie obosită şi resemnată cu soarta ei. În prima repriză, şi-au creat doar două jumătăţi de ocazie, la şuturile lui Vasile Gheorghe şi Enache, dar Zimmerman n-a avut prea multe emoţii.

Nici oaspeţii n-au fost mai darnici cu spectacolul, preferînd să nu rişte nimic. După pauză, aceeaşi partitură, obosită! Asta pînă în finalul meciului, cînd spectatorii au avut parte de două faze de fotbal. Mai întîi, şutul petrolistului Bărbulescu a fost respins de pe linia porţii de portarul Bărbulescu, apoi, la poarta cealaltă, Coşereanu a lovit stîlpul porţii lui Zimmerman, iar partida s-a încheiat 0-0. Anul trecut, în liga a doua, fără vedetele Dică, Neaga şi Mărgăritescu, Mioveni o învingea pe teren propriu pe Petrolul cu 2-0!

"Avem mulţi jucători neexperimentaţi în lot şi ne este foarte greu. Trebuie să facem ceva să ieşim din criză pentru că 8 puncte în 11 etape înseamnă extrem de puţin"
Andrei Mărgăritescu, mijlocaş Mioveni

"Am făcut un meci slab. Sîntem două echipe nou-promovate ce sperăm să rămînem aici şi la anul, dar e clar că ne va fi foarte greu să reuşim asta"
Valeriu Răchită, antrenor Petrolul

"Echipa asta a promovat întîmplător, a fost haos în vară! Jocul ne dă speranţe pentru viitor. Am avut o posesie bună şi ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. N-am ce să le reproşez jucătorilor"
Mihai Stoichiţă, antrenor CS Mioveni

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  24 Octombrie 2011, 12:38

de la Mioveni nici nu ma asteptam la mai mult...o echipa de liga 2....dar nu ma asteptam ca Petrolul sa joace asa de slab si sa aibe o singura ocazie in tot meciul! si asta supa ce au castigat cu 4-1 in fata Vointei care este peste Mioveni(este adevarat ca meciul s-a jucat la Ploiesti dar si la Mioveni trebuiau sa bata la vreo 2 goluri diferenta!)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează