FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ca pe vremea Științei » CSU împrumută strategia lui Nețoiu! Propunere pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 16:16

Dinamo este în căutarea unui fundaș central, iar "câinii" ar putea transfera din Liga 1.

Fundașul central al oltenilor,  Stephane Acka, a fost propus de diverși agenți celor de la Dinamo, mai ales că ivorianul a intrat în ultimele 6 luni de contract și nu și-a dat acordul pentru a semna prelungirea cu CSU.

800.000 €este cota lui Acka potrivit transfermarkt.de

Fotbalistul de 26 de ani are 4.000 de euro pe lună în Bănie, iar oficialii clubului i-au oferit dublu, însă africanul vrea să-și mențină opțiunile deschise, așteptând oferte din străinătate. Craiova ar fi de acord să obțină acum aproximativ 250.000 de euro pentru jucător.

SE ADAUGĂ LISTEI JUCĂTORILOR FC U CRAIOVA

Dacă va ajunge la Dinamo, Acka se înscrie într-un trend pe care Nețoiu l-a implementat cu de la sine putere în Bănie pe vremea FC U Craiova.

Claudiu Niculescu a venit înainte de sezonul 2001-2002, iar atacantul a fost urmat de "lotul Nețoiu", venit în 2002: Dan Alexa, Cosmin Bărcăuan, Flavius Stoican, Ovidiu Burcă, Ciprian Danciu, Ștefan Preda, Cornel Frăsineanu și Ștefan Grigorie.

Ulterior, înainte de sezonul 2005-2006, alți jucători de la Craiova au venit la Dinamo: Mihăiță Pleșan, Mariko Dauda, Adnan Guso și Cosmin Moți.

După aceea, Adrian Mititelu a oprit vânzarea de jucători către Dinamo, dar a dat în schimb fotbaliști la Steaua (Andrei Ionescu, Mihai Costea).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
vlad_123
vlad_123  •  18 Ianuarie 2017, 00:14
Postat de darkdark pe 17 Ianuarie 2017, 09:22

Fotbal Club U Craiova SA - ultima societate comerciala sub care Universitatea Craiova a evoluat neintrerupt in fotbalulul romanesc, din 1948 si pana in momentul dezaflierii, recunoscuta de FRF si UEFA. Restul sunt basme.

De basm e cat de rau te-ai facut tu de ras cu comentariul asta :)) serios, se pare ca nu intelegi nimic din situatia Craiovei. Asa se intampla cand spamezi toate articolele cu comentarii promititeliene mincinoase.

cosmin3000
cosmin3000  •  17 Ianuarie 2017, 16:26
Postat de darkdark pe 17 Ianuarie 2017, 09:22

Fotbal Club U Craiova SA - ultima societate comerciala sub care Universitatea Craiova a evoluat neintrerupt in fotbalulul romanesc, din 1948 si pana in momentul dezaflierii, recunoscuta de FRF si UEFA. Restul sunt basme.

Mai bine taci ca te faci de ras iremediabil. Cum poti sa spui o tampenie atat de mare cum ca acel SA a fuctionat neintrerupt incepand cu 1948? Te anunt ca pe vremea comunismului nu existau SA-uri sau SRL-uri. Universitatea Craiova a functionat din 1948 si pana in 1991 sub denumirea de CS Universitatea Craiova, adica exact CLubul Sportiv pe care tu si alti mititei nu vreti sa-l recunoasteti. Si absolut toate performantele au fost realizate sub aceasta denumire si de acest Club Sportiv de drept public. Acel SA de care vorbesti tu apartinea familiei Mititelu, fiind una din nenumarate societati comerciale pe care booveanul le-a falimentat. Acel escroc a mintit poporul cu televizorul ani de zile, el nu a avut nicio legatura vreodata cu adevarata Universitatea Craiova, cum chiar el insusi o spunea la un moment dat ( "nu avem nicio legatura cu Universitatea Craiova, este doar o coincidenta de nume"). Atat de ratardat este incat singur s-a dat de gol. Individul a mutat un certificat de identitate sportiva de pe o firma pe alta pentru a scapa de datorii, certificat sportiv a carui denumire nu avea nicio legatura cu U Craiova. Mai mult decat atat, s-a dovedit in instanta ca a inregistrat in mod abuziv la OSIM o marca modificata, ce se asemana cu adevarata marca a Universitatii Craiova, cea care nu a parasit niciodata patrimoniul Clubului Sportiv.Dar nicio problema, eu chiar te rog sa-l slujesti in continuare, chiar nu avem nevoie de oameni ca tine in randul suporterilor.

darkdark
darkdark  •  17 Ianuarie 2017, 09:27
Postat de cosmin3000 pe 16 Ianuarie 2017, 23:34

Lasand la o parte faptul ca esti catastrofa in ceea ce priveste juridicul, iti pun o intrebare: Cine este dupa tine Universitatea Craiova? Cele cateva firme (societati comerciale, da!!) ale lui Mititelu, intrate rand pe rand in faliment? Hai sa te vad!

Cat despre juridic: ce ti-am explicat e o chestie simpla de logica, nu trebuie sa fii jurist sa o intelegi. Atat timp cat clubul afiliat la FRF nu are marca si numele ci doar un contract de asociere cu proprietarul marcii si numelui nu este Universitatea Craiova este doar un utilizator al acestui nume.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează