FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ca să aibă viteză la transfeuri, Dinamo apelează la Honda :) » Salvare din Japonia

Articol de - Publicat sambata, 15 ianuarie 2011 00:00

Dinamoviştii vor negocia luni cu Ioan Niculae de la Astra pentru transferul lui Takayuki Seto, dar ar vrea ca banii tranzacţiei să fie suportaţi de concernul Honda

Roş-albii caută neapărat un mijlocaş central, pe lîngă doi fundaşi, unul dreapta şi un stoper, de aceea prima opţiune este niponul Takayuki Seto. Nicolae Badea va dialoga la începutul săptămînii viitoare cu Ioan Niculae despre transferul asiaticului de 25 de ani, mai ales că jucătorul l-a impresionat de mai multă vreme pe Ioan Andone.

Cum patronul Astrei nu va dori să se despartă de căpitanul echipei sale prea uşor, dinamoviştii fiind informaţi, de diverse surse, că Takayuki este cotat la 400.000 de euro, bucureştenii, care nu dau pe-afară de bani, au găsit soluţia. Încearcă să-i convingă pe şefii de la Honda România să suporte ei suma transferului! Este ştiută sensibilitatea de care dau dovadă japonezii cînd vine vorba despre un conaţional de-ai lor şi de imaginea pe care şi-o pot face în domeniul sportiv. Dinamo are un parteneriat mai vechi cu compania niponă, care, contractual, expiră chiar azi! "Cîinii" încearcă să mute pe două planuri: să continue relaţia cu firma japoneză şi să rezolve, financiar, şi transferul lui Takayuki. Jucătorul ar vrea să vină în Ştefan cel Mare, rămîne ca şi cluburile să se pună de acord.


6 goluri
a reuşit Takayuki în 52 de meciuri jucate în Liga 1 de cînd e la Astra, două fiind marcate, în 2010, contra roş-albilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
savibratescu
savibratescu  •  16 Ianuarie 2011, 06:15

SALVAREA lu DINAMO BECALI BUCURESTI vine din SIBERIA.

savibratescu
savibratescu  •  16 Ianuarie 2011, 06:14

regretam,dar SALVAREA lu DINAMO moskowa BUCURESTI,vine din SIBERIA,din gulagul comunist sovietic.episodul,serialul,circul,balciul DINAMO GIOVANNI ioan Victor BECALI,a lu-at SFARSIT.END.

savibratescu
savibratescu  •  16 Ianuarie 2011, 06:10

SALVAREA lu DINAMO,vine din GULAGUL comunist sovietic din SIBERIA.le trimit russii un jucator ,,LADA''' RABLA sovietica,sa prinda viteza spre DIVIZIA B a lu MITICA DUMITRU DRAGOMIR.mitica stie TOT.MITICA NU l-e mai d-a VOIE lu GIOVANNI ioan ,vICTOR BECALI sa faca NICI-UN TRANSFER.ca-l RADE si pe el UEFA cu fulgi cu tot.REGRET,i-mi pare rau de DINAMO BUCURESTI,dar ei si-au facut-o SINGURI cu mana lor.DINAMO a fost DESFIINTZATA de fratzii DESTEPTZI ALBANEZI GIOVANNI IOAN si VICTOR BECALI.FALIMENT

Vezi toate comentariile (12)
Comentează