Comentarii (27)
 •  27 Mai 2009, 21:13

TREBUIE SA FIE PRO URZICENI SI ANTI DINAMO SI IANCU . SA FITI ALATURI DE URZICENI - SA CEREM JUCATORILOR SA LASE URZICENIUL SA CASTIGE TITLUL PENTRU CA MERITA A BATUT PE DINAMO ATAT IN GROAPA CAT SI LA URZICENI . ASA CASTIGA SI TIMISOARA F.MULT PENTRU CA DECIDE O ADEVARATA CAMPIOANA - DACA BORCEA SI LUPESCU IMPREUNA CU CEILALTI ERAU CORECTI - TIMISOARA -NU TREBUIA PENALIZATA DACA PANA ACUM TIMISOARA NU A PRIMIT INAPOI PUNCTELE FITI SIGURI CA NU LE MAI PRIMESTE DIN CAUZA LUI BORCEA SI F.R.F.PRO-D

 •  27 Mai 2009, 15:54

E o chestiune de timp pana cand echipa dinamo se va desfiinta;daca dinamo nu va lua campionatul,nu va prinde niciodata liga campionilor si in cativa ani va fi parasita de toti actionarii,primul fiind borcea;e pacat ca o echipa de traditie sa se desfiinteze,insa ,,oamenii,,din jurul ei au facut foarte mult rau.

 •  27 Mai 2009, 15:24

Voi cum v-ati dat la o parte, bai neno.rocitilor, anul trecut in meciul cu cfr, si cu Steaua v-ati rupt picioare sa ii bateti? Atunci, pe tine si pe piticul por.no, nu trebuia sa va manance puscaria?! Mi-e sila de Liga 1! GO LIVERPOOL!

timky  •  27 Mai 2009, 14:22

Uite cum sta treaba... voi numa sa-i bateti pe Unirea. Daca nu primim punctele inapoi, o sa iasa scandal monstru! O sa vedeti atunci Timisoreni suparati!

timky  •  27 Mai 2009, 14:17

DINAMO&FRF nu doarme! Ei "organizeaza" campionatul... Imi vine sa rad de naivii care inca mai cred ca acest campionat se joaca pe bune. Singura echipa nepatata este Urziceni. De POLI nu mai sunt sigur demult din pacate...

 •  27 Mai 2009, 13:37
Postat de pe 27 Mai 2009, 02:54

IMINENTA ARESTARE A LUI MIRCEA SANDU 24 mai 2009 ARMAGEDONUL LUI MIRCEA SANDU Cine l-a botezat Naşul pe Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, se pare că l-a cunoscut bine încă de pe atunci. Ce surprinde pe toată lumea lumea este faptul că lui Mircea Sandu i-a plăcut să fie numit astfel, deşi tenta mafiotă a poreclei era evidentă. Lui i-a plăcut mereu să fie văzut ca omul care dirijează totul, care îi are la mînă pe toţi, care poate să ridice sau să

ASTA ESTE STIRE GSP ?

 •  27 Mai 2009, 13:35
Postat de pe 27 Mai 2009, 08:18

Borcea de cand asteapta Timisoara clipa asta,nu ne mai intereseaza ipoteticul "titlu" sau acel milion,chir nu cred ca domnul Iancu ne va rapi aceasta clipa a razbunarii pentru umilintele suferite pt vreo suma de bani asa zis pierduti.Nu Borcea,ce e in mana nu-i minciuna.Timisoara se va asigura ca titlul pleaca la Urziceni.

E USOR SA VB PE BANI ALTUIA

 •  27 Mai 2009, 12:00

Dar daca pur si simplu jucatorii lui Poli prind o zi proasta, sau nu au chef sa joace? Cum puteti sa dovediti ca a fost blat? FZR...Unirea Urziceni campioana

 •  27 Mai 2009, 10:03

Borcea,tie nu-ti este rusine cand ameninti cu puscaria,caine de pripas?Voi ce dracu ati facut anul trecut cand v-ati dat la o parte in meciul cu CFR(la fel si rapidul)?Aaa,acum nu e bine sa fii la mana altora.Am eu o presimtire ca Timisoara o sa are terenul,nu cum a jucat cu dinamo,iar dinamo va defila cu Brasovul lui Lucescu jr.Deja se stie vor fi arbitrii romani.Mai e ceva de comentat?

 •  27 Mai 2009, 09:51

CER CA DNA SI TOATE ORGANELE COMPETENTE DE CERCETARE SA FIE CU OCHII PE MECIUL POLI-UNIREA. ACEST MECI AR PUTEA FI BLAT, SI ATUNCI IANCU, SI DAN PETRESCU SI MEME LA PUSCARIE. SA SE IA O DATA MASURI RADICALE CA DACA ASTEPTAM DUPA FRF NE PRINDE SFINTELE PASTI!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează