FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Cad violetii

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2007 00:00

McKain a devenit indisponibil pentru derbyul cu Rapid, iar prezenta lui Alexa e incerta dupa ce a parasit ieri antrenamentul. Alerta la Timisoara inaintea derbyului de duminica, o reeditare a finalei Cupei Romaniei din sezonul trecut, pierduta de Poli in fata Rapidului (0-2).

Accidentat cu Urziceniul (4-1), Jonathan McKain va pierde derby-ul cu Rapid. Australianul s-a lovit la genunchiul sting dupa un contact cu Bogdan Stancu, iar diagnosticul initial al medicilor a fost entorsa. Ieri, fundasul lui Poli a facut un RMN care a relevat o contuzie puternica si o intindere a ligamentului colateral extern, accidentare care il va tine departe de gazon pentru o saptamina.

Cum si inlocuitorul sau, John Wayne Srhoj, a fost eliminat, Uhrin are la dispozitie doar doua variante, Luchin sau Alin Ratiu, transferat in vara de la Sportul. Seara, a venit rindul lui Alexa sa-i provoace emotii lui Dusan Uhrin jr., dupa ce a parasit antrenamentul si a acuzat o contractura musculara. Alexa va efectua si el astazi o radiografie, care va releva daca e vorba despre o ruptura.


S-a razgindit

Dupa ce a anuntat ca vor juca pe o stringere de mina in derbyul cu Rapid, Marian Iancu a revenit ieri asupra deciziei. "Am analizat eu prost regulamentul. Mi s-a atras atentia si am vazut cum e stabilit, e normal sa fac pasul inapoi. Vor avea parte de prima cu Rapid, daca vor cistiga, e vorba de o suma normala pentru o victorie in meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid sau Cluj. Egalurile pe teren propriu nu se premiaza", a spus Iancu. Poli are stipulata o recompensa de 8.000 de euro cu granzii campionatului.

Iancu: "Nu e Coltescu?"

Desi patronul lui Poli s-a aratat convins ca la meciul cu Rapid va fi delegat Sebastian Coltescu, arbitrul desemnat sa conduca partida e stefan Erdei. "Nu e Coltescu? Erdei? Sa fie bine, sa fie rau?", a reactionat Iancu, care a evitat sa faca mai multe comentarii: "Inca nu mi-am revenit dupa socul de la Urziceni ca sa comentez. Nu stiu daca a fost vreo problema cind ne-a mai arbitrat. O sa vedem, sper sa fie bine".

Piti laudat
Convocarea lui Gigel Bucur si Marius Popa la nationala pentru amicalul cu Turcia, a fost primul motiv de satisfactie al patronului Marian Iancu dupa umilinta de la Urziceni. Iancu nu a ezitat sa-l laude pe selectioner. "Victor Piturca este unul dintre putinii oameni de la Federatie in care am incredere totala. Este absolut impartial, cine merita sa joace, joaca. Este practic un metronom pentru noi toti", a spus Iancu.

Protocol cu Resita
Oficialii lui Poli vor semna astazi un protocol de colaborare cu CSM Resita, prin care echipa de liga secunda va fi ajutata de timisoreni sa se mentina in liga secunda. In prima faza, antrenorul Ion Balaur va fi numit in functia de principal, iar Baba, Mera, Danci, Poparadu si Straut vor fi transferati sub forma de imprumut in Valea Domanului, contractele lor urmind sa fie suportate in continuare de Poli. (Radu Bichis)

Incertitudine
Anuntati drept transferuri certe pe Bega, jucatorii Otopeniului, Florin Sandu si Cristian Cojocjean, nu mai sint siguri ca vor ajunge la Steaua. "Nici nu mai stiu ce sa zic. Memoriul depus la FRF se amina de pe o saptamina pe alta, nu avem nici un semn de nicaieri, nici de la Poli, de la Steaua, nu stiu ce sa mai cred. M-am saturat de starea de incertitudine, stam deja de doua luni, astept sa se rezolve cumva", a spus Sandu. (Radu Bichis)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează