FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cade încă un transfer plănuit de Becali? "Ce rost are să vină? Nu văd de ce s-ar face mutarea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2017 11:51

Bogdan Mara, impresarul lui Alexandru Măţel, a vorbit despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Steaua şi a spus că nu crede că se va face transferul, mai ales că echipa lui Reghe îl va aduce pe Mihai Bălaşa, 21 de ani.

"Cei de la Dinamo Zagreb au spus că nu au discutat nimic concret. Croaţii vor să vândă, dar cred că s-ar putea discuta şi de un împrumut. Zagreb vinde scump.

Dar dacă Steaua îl ia pe Bălaşa, ce rost are să mai vină şi Măţel? Nu are de ce să se mai facă transferul. Bălaşa este mai mult jucător de bandă, nu de centru. Este un tânăr de perspectivă. Rămâne de văzut dacă poate face pasul spre o echipă mare", a spus Mara la TV Sport ro.

Mihai Bălaşa este foarte aproape de a ajunge la un acord cu Steaua, jucătorul dorind să joace sub comanda lui Reghe. Acesta poate evolua ca fundaş central, dar şi ca fundaş dreapta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  13 Ianuarie 2017, 13:01

Talpan va purta ceasurile puscariasului ca le merita e omul anului !

baruch
baruch  •  13 Ianuarie 2017, 12:34

ca sa-i slabeasca si pe dinamo zagreb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează