FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Căderea lui Nedelcu: mijlocașul pe care MM îl lăuda pentru „viziune și acuratețe” și pe care Becali îl alungă în Ungaria, deși cerea 5 milioane pe el anul trecut!

Dragoș Nedelcu în tricoul FCSB, foto: GSP
Dragoș Nedelcu în tricoul FCSB, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 10:03

Mihai Stoica îl lăuda în octombrie pe Dragoș Nedelcu, mijlocaș pe care Gigi Becali acum vrea să-l vândă în Ungaria. Nedelcu a fost rezervă nefolosită în semieșecul FCSB-Clinceni 0-0. 

Într-un atac la Victor Pițurcă, pe care îl acuza că îl folosește pe Bancu pe post de mijlocaș central, Mihai Stoica făcea lobby pentru Nedelcu, 22 de ani, la națională, jucător despre care spunea că întrunește toate calitățile pentru un adevărat mijlocaș defensiv. 

MM în octombrie 2019: „Mijlocașul de națională trebuie să aibă viziunea și acuratețea lui Nedelcu”

„Eu cred că un mijlocaș central care să joace la echipa națională trebuie să aibă ori clar viziunea și acuratețea lui Nedelcu și 1,89 metri. Dacă vorbim de un mijlocaș defensiv de un anumit tip, dar astea pentru Pițurcă sunt mai grele...”, explica Mihai Stoica în emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia. 

Gigi Becali, ieri, despre Dragoș Nedelcu: „Cum să nu-l vând?”

„Nedelcu pleacă în Ungaria să facă vizita medicală la Mol Vidi. Îmi oferă 500.000 de euro pentru împrumut pe un an și 1.500.000 în iarna următoare pentru transfer definitiv. Plătesc și contractul jucătorului. Ce să facem? Ieftin... asta e. Cum să nu-l vând? Vând tot, în afară de 3 jucători: Man, Coman și Moruțan”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

L-a completat Ilie Dumitrescu: „Cred că e OK și pentru jucător, din punctul meu de vedere. Becali nu poate fi păcălit în zona asta. Sunt 600.000 într-un an, salariul și suma de împrumut”

Iubită cu voce de aur! Dragoș Nedelcu a dat lovitura: se iubește cu o superbă artistă

Nedelcu a căzut de la „e fotbalist, cer 5 milioane”

Anul trecut, în mai, Becali voia 5 milioane pe Nedelcu, pe care îl considera „fotbalist”. „Ce, renunț eu așa ușor la el? I-am dat hârtie de transfer, cer 5 milioane”, spunea patronul FCSB în mai 2019 pentru Fanatik. 

Citește și:

Gigi Becali l-a făcut pachet pe Coman: „Nu va face pasul la o echipă mare. Dă cineva 1 milion de euro pe el?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
449746855877532
Enciu Ciprian  •  11 Februarie 2020, 16:09

MM Stoica dovedește încă odată ca e total pe langa fenomen. Poate o fi bun de întreținut atmosfera, mai o glumă, mai un mișto, mai o rezervare la vre-un hotel, dar la fotbal clar nu se pricepe. În afară de Thereau, nu a nimerit nici un jucător în 30 de ani de carieră. Si la întâmplare daca alegi de pe Transfermarkt, tot nimerești mai mulți jucători valoroși decât MM

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  11 Februarie 2020, 12:30

Sa tot faci astfel de afaceri, pe banii altora. Nu i asa, domnule Stoica?

lixandru88
lixandru88  •  11 Februarie 2020, 11:19

Anul trecut cerea 5 milioane si il voiau americanii (sanchi!), anul acesta cerea 2 milioane... Acum il da pe 500.000 :)))) Afaceri mari! :)) MM ramane un fin cunoscator al fotbalului. :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează