FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cadou din Germania

Articol de - Publicat miercuri, 16 aprilie 2008 00:00

Şefii tatonează condiţiile repatrierii lui Claudiu Niculescu în cazul în care Duisburg va retrograda.

Claudiu Niculescu, come-back în Ştefan cel Mare? Posibil! Şefii roş-albilor s-au gîndit la această variantă pentru a-i sensi­bi­li­za pe propriii suporteri, exasperaţi după un sezon şters. Fotbalistul în vîrstă de 31 de ani a rămas foarte iubit de către fanii dinamovişti. Însă există două condiţii impor­tan­te pentru îndeplinirea acestui transfer.

1. Duisburg, cu care atacantul este sub contract, să nu rămînă în Erste Bundes liga. Formaţia ger­ma­nă este acum pe loc retrogradabil şi, chiar dacă Niculescu mai are contract cu “zebrele” încă un sezon, din vară, cu opţiune din partea ju­că­torului, nemţii sînt tentaţi să vîn­dă fotbaliştii cu nume şi contracte mari în cazul în care vor ajunge în liga secundă. Iar Clau- gol cîştigă 350.000 de euro la MSV.

2. Niculescu să nu-şi găsească alt angajament în prima ligă ger­ma­nă, superior din punct de vedere financiar celui pe care i l-ar putea oferi Dinamo, adică 150.000 de euro pe sezon. Evoluţiile sale din această primăvară în echipamentul lui Duisburg au fost satisfăcătoare, atrăgînd deja privirile managerilor de la Energie Cottbus şi Bochum.

“Sufletul meu a rămas la Dinamo, eu întot­deauna am spus că în Ştefan cel Mare e casa mea. Să vedem ce va fi la vară, acum am me­ciuri importante cu Duis­burg la care tre­buie să mă concentrez”
Claudiu Niculescu atacant Duisburg

2 goluri a marcat Claudiu în Ger­mania, atacantul mai avînd 5 pase decisive pentru colegii de la Duisburg

De ce e Niculescu un idol pentru Dinamo

3 titluri cîştigate (2002, 2004, 2006), 3 Cupe ale României (2002, 2004, 2005) şi o Supercupă (2005)
2 trofee de golgeter (2005, 2007)
119 goluri marcate în 211 meciuri jucate pentru “cîini” în toate competiţiile
Golgeterul all-time al dinamoviştilor în cupele europene, cu 17 reuşite în 34 de partide
11 goluri în 18 meciuri în derby-urile cu Steaua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  18 Aprilie 2008, 15:50

E UN JUCATOR FOARTE BUN .CEL MAI BUN DIN TARA LA LOVITURILE LIBERE SI A MARCAT MULTE GOLURI. SI ESTE SI EL OLTEAN CA SI TOTI JUCATORI MARI DIN FOTBALUL ROMANESC

 •  16 Aprilie 2008, 14:04

ori titlul ar fi ''...comes-back..'' ori la sfarsit ar trebui sa fie semnul exclamarii (!) insa fiind semnul intrebarii ar trebui sa fie ''claudiu-niculescu-comes-back-in-stefan-cel-mare''

 •  16 Aprilie 2008, 13:38

Ar fi o bucurie ca Niculescu sa imbrace tricou` Alb-Rosu,cu nr. "9",pe care nimeni nu`l merita!si in nici un caz acest Miranda carenu are treaba cu fotbalu`!Oricum daca ar fis a vina inapoi noi il asteptam cu bratzele deschise,dar clau nu merita sa joace in liga 2...nici macar in Germania!Te iubim Clau-Gol!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează