FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cadou pentru Răzvan » Încă 8.000 de fani în Giuleşti

Articol de , - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 19:44

Conducerea încearcă să rezolve problema peluzei I, închisă în 2006 deoarece reprezenta un pericol pentru spectatori.


Pe lîngă cele trei transferuri pe care le mai pregătesc în această vară, şefii din Grant mai vor să rezolve încă o problemă în aceste zile. George Copos i-a promis lui Răzvan Lucescu că va redeschide peluza I, care a fost închisă în urmă cu 5 ani din cauza structurii de rezistenţă slăbite.

"Locul Rapidului a fost şi este în Giuleşti. Mă voi implica personal, voi discuta cu ministrul Transporturilor ca să rezolvăm această problemă. Pînă acum am investit două milioane de euro, deşi arena nu e a noastră", a spus Copos luni, cînd l-a prezentat pe Răzvan. În prezent, baza sportivă se află în posesia CS Rapid, iar boss-ul rapidist speră s-o convingă pe Anca Boagiu să cedeze arena clubului de fotbal.

Deşi Copos visează chiar ca Rapidul să joace şi în Europa League pe stadionul "Valentin Stănescu", preşedintele Dinu Gheorghe e mai temperat: "În cel mai fericit caz, putem evolua acolo în play-off, dar în grupele competiţiei n-avem nici o şansă. Probabil că vom merge şi noi pe National Arena. Chiar dacă e o chirie mare, variante se pot găsi. Putem face un parteneriat în ceea ce priveşte încasările din bilete".

Stadionul din Grant a suferit ultima modernizare în toamna lui 2003, cînd dispunea de cel mai bun gazon din ţară! Trei ani mai tîrziu, capacitatea a ajuns la doar 10.400 din 19.100 de locuri. Motivul? Peluza I, un sector al tribunei I şi altul de la tribuna a II-a au fost închise pentru că exista pericolul să se prăbuşească.

72 de ani a împlinit stadionul Giuleşti pe 10 iunie, fiind cea mai veche arenă pe care se dispută meciuri în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
borodi.paul
borodi.paul  •  20 Iunie 2011, 17:39
Postat de star01 pe 15 Iunie 2011, 07:56

repatriaza iar francezii hotii de buzunare din Paris de asta aveti nevoie de peluza!!!

Taci..nu serios taci ca te pre bagi in seama paici pe la rapid..oaie ratacita dute inapoi in turma lui gigi sa nu te mance corbii.

vadimrapidistu
vadimrapidistu  •  17 Iunie 2011, 19:19

doamnea asa avem 19 nu ne bate nimea pe lumea asta ce infern osa fie sper sa se tie de cuvint dn copos sper sa faceti sa il avem de 20 000

taurila
taurila  •  16 Iunie 2011, 22:57

Basme Copos, basme...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează