FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cadoul Gvozdenovici

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2007 00:00

Dorit si de Rednic in vara, Gvozdenovici a ajuns de-abia acum la Dinamo, sefii afirmind ca sirbul a fost dorit in mod special de Walter Zenga

Campioana Romaniei s-a inteles cu sirbul Ivan Gvozdenovici, care de ieri a inceput sa se pregateasca alaturi de ceilalti dinamovisti. Actele au fost semnate, dar inca n-a sosit certificatul international de transfer. Liber de contract, Gvozdenovici (29 de ani) urmeaza sa parafeze un acord valabil pina in vara anului 2010, salariul sau stagional urmind a fi de 150.000 de dolari. Asta pe linga cei 250.000 de dolari primiti deja pentru ca sirbul sa semneze cu Dinamo.

Suflat lui Rednic si Rapidului
Gvozdenovici a fost dorit si in vara de "ciini", cind tocmai ii expirase acordul cu FC Bruges. Mircea Rednic l-a vrut neaparat, "Puriul" observindu-l in meciul din grupele Cupei UEFA jucat in toamna anului trecut intre Dinamo si Bruges (1-1). Au fost negocieri, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat concret. Acum, Walter Zenga a insistat pentru sirb. Pentru ca acesta mai era dorit si de giulesteni, conducerea "ciinilor" s-a miscat rapid, iar aparatorul a demarat deja de ieri antrenamentele alaturi de ros-albi. Singura problema ar fi ca e in urma cu pregatirea fizica. Din vara, de cind s-a despartit de Bruges, s-a antrenat doar separat.

 

"Walter Zenga l-a dorit mult, a spus ca merita sa joace la noi si l-am convins pe jucator sa ni se alature. E un fotbalist bun, cu referinte"
Cristi Borcea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează