FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Dragomir și cadourile pentru arbitri: „Pe vremea aia erau aur pachetele astea! Aur!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 12:13 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 15:54

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, în trecut jucător, antrenor și conducător la mai multe echipe din fotbalul românesc, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu".

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Domnule Dragomir, la Revoluție ce făceați?
- Eram la Victoria, dar m-a prins la un șpriț cu Mircea Sandu. Eu mai mult puneam în pahare. Aveam o casă nemaipomenită primită de la Postelnicu, pe la Rosetti. Ne-am dus să vedem ce e la Inter. Era lume luminată, dar când au început ăia să tragă cu gloanțe deasupra noastră, am luat-o la fugă și asta a fost Revoluția! După ne-au degradat, au desființat Scorniceștiul și Victoria. Pe Nuță și pe adjunctul lui nea Marin i-au omorât. Nuță a fost cu elicopterul și generalul Militaru e cel care a dat ordinul ca Nuță să fie omorât.

- Aveți dovezi pentru afirmațiile astea? Știți dumneavoastră?
- Știu sigur, scrie în toate cărțile. Nuță era șeful IGP, dar și șeful Contrainformațiilor armatei și știa de Militaru că este omul rușilor...

- Poate e folclor!
- Nu e niciun folclor, e adevărat. Mă rog!

- Atunci, Victoria avea sediul undeva pe lângă Gara de Nord...
- Pe Calea Griviței, vizavi de baia Grivița. În vila aia. S-au găsit sute de cartușe de țigări, zeci de videouri. Erau aduse de mine din străinătate. Nu le vindeam, dar dacă îmi spunea Postelnicu, Nuță sau nea Mărin mai dădeam câte un video cui trebuia. Unui colonel...

- Plasele cu cadouri și arbitrilor?
- În afară de pachete de carne care se dădeau cam prin toată țară, Victoria n-a dat un pix. În trei ani de zile, cât am stat eu, se dădeau câte două kile de carne, două kile de cârnați. Și știu asta! De multe ori câte un kil de cașcaval sau un kil de brânză! Asta erau pachetele. Pe vremea aia erau aur pachetele astea! Aur!

"Eram capitalist pe vremea comuniștilor. Eu am fost capitalist pe vremea comuniștilor și comunist pe vremea capitaliștilor"
Dumitru Dragomir

URMĂREȘTE TOATĂ EMISIUNEA CU DUMITRU DRAGOMIR

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Bancul care l-a salvat pe Mitică Dragomir la cina cu Nicolae și Elena Ceaușescu: „Mânca-v-aș gura, am crezut că mor!”

EXCLUSIV Amintiri din copilăria lui Dumitru Dragomir: „De unde furculiță la Bălcești?! Luam mămăliga cu mâna și o băgam direct în gură. Țăran autentic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  18 Septembrie 2021, 23:43

Cat tupeu are individul asta !! Numai in Brasov, unde inca avea casa si locuia sotia lui, a vandut printrun om al sau zeci de aparate video cu 20-25.000 lei bucata si sute de casete sigilate cu 300 de lei/buc !! Cum sa crezi vreo iota din ce spune omul asta ?? Jenant personaj !!

blue_lion
blue_lion  •  18 Septembrie 2021, 18:31

Nea Mitica vezi ca te cheama bre Mititelu pana la el...Cica sa-l ei neaparat si pe Sandu Mircea

ali.bec
ali.bec  •  18 Septembrie 2021, 16:26

Iata încă un musafir “de cinste” la emisiunea tovarășului director

Vezi toate comentariile (4)
Comentează