FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VASLUI 0-0

Cadu se apără după faultul din meciul cu Vaslui: ”Nu sînt călău!” » Milanov a plecat la Sofia

Articol de , - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 21:17

Faza-horror de la Vaslui - CFR Cluj a născut o polemică aprinsă. Stoperul ardelenilor îşi cere scuze, dar Hizo îl desfiinţează şi-l face criminal.

Cinci dinţi scoşi, buzele sparte, gingiile sîngerînde şi lovite! N-a fost bătaie pe stradă, n-a fost K1, a fost un meci de fotbal între FC Vaslui şi CFR Cluj (0-0), iar Cadu, căpitanul ardelenilor, a avut o intrare dură la Milanov, fundaşul moldovenilor, în minutul 43. "Nu sînt călău! Am vrut să resping mingea, n-am vrut să fiu violent. Mulţi mă acuză că sînt dur, că fac ravagii, dar eu am vrut să joc balonul. Am aproximat greşit", a spus ieri portughezul pentru Gazeta Sporturilor.

Victima a plecat ieri dimineaţă la Sofia, refuzînd tratamentul în România, şi va sta departe de gazon două luni! În Bulgaria, Milanov va apela la un implant. Doctorii spun că s-a ales şi cu un traumatism cranio-facial.

Oficialii de la Vaslui, în frunte cu Viorel Hizo, sînt nervoşi că lusitanul nici măcar nu şi-a cerut scuze după meci. "Era tot numai zîmbet pe holuri!", au acuzat moldovenii. "N-am vrut să fiu rău sau nepoliticos. Am vorbit cu cineva de la Vaslui să-mi dea numărul lui Milanov, vreau să discut cu el să-i explic că n-am vrut să-l lovesc, o să-mi cer scuze de cîte ori va fi nevoie, pentru că sînt om, nu sînt violent", a mai precizat Ricardo.

"Cadu ar trebui suspendat pînă îi cresc dinţii lui Milanov! Cadu nu pricep cum mai e în România, i-a scos dinţii lui Milanov, i-a spart buzele, i-a făcut gingiile praf. Merita să las echipa să sară cu picioarele pe el! Nenorocitul ăsta era să omoare un jucător" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

"M-a îngrozit accidentul. Cadu era după ratarea penaltyului şi era bulversat. A greşit şi va suporta rigorile regulamentului. Asta e, n-a vrut să-l omoare sau să-i scoată dinţii bulgarului. Se întîmplă lucruri şi mai grave, ferească Dumnezeu!" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

6 cartonaşe roşii şi 49 galbene a încasat Cadu în 7 sezoane jucate în România pentru CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Februarie 2013, 18:38

In acest incident nefericit au fost implicati 2 jucatori: oare de ce nu s-a vorbit absolut deloc de capul lui Milanov, care nu avea ce cauta atat de jos ? Aceleasi acuze s-ar fi adus daca rolurile ar fi fost inversate ? De ce nu au fost nici sanctionati, nici blamati jucatorii care i-au scos pe ai nostri luni de zile pe tusa ? Este oare o intamplare ca avem cei mai multi accidentati din toata liga 1 sau îi incomodam pe unii ?

teodor.muresan
teodor.muresan  •  27 Februarie 2013, 15:01

Si Milanov mare smecher. A plecat la Sofia. In Romania nu erau dentisti.

terminatorul2
terminatorul2  •  27 Februarie 2013, 11:22

A ajuns și Cacadu să fie remarcat in presă dar ca cotonogar !!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează