FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cadu surprinde: "La anul Steaua nu se va mai bate la titlu" :O » Steliştii îl contrazic

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 06 mai 2013 14:26

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Ricardo Cadu, nu crede că la anul Steaua se va mai bate la titlu, ba mai mult, prevede un regres al echipei din Ghencea.

"Eu zic că anul viitor Steaua nu va fi candidată la titlu. Urmează o cădere. Steaua, anul viitor, nu va fi ca anul ăsta, sută la sută", a spus Cadu la DigiSport.

Nu de aceeaşi părere este Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei crede că echipa sa va fi din ce în ce mai puternică, mai ales pentru că patronul a promis cîteva transferuri de marcă.

"Echipa va creşte la anul şi mai mult, eu sînt sigur. Dacă acest grup va rămîne împreună şi dacă vor mai veni încă 2, 3, 4 jucători buni, la anul nu vom avea nici o problemă", a spus Laurenţiu Reghecampf.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (117)
wertus
wertus  •  06 Mai 2013, 23:30
Postat de vaalah pe 06 Mai 2013, 17:40

Clubul mafiei politice maghiare Kolozsvari Vasutas Sport Club este un club sintetic: -mii de abonamete gratuite anual in Gruia ca sa nu fie stadionul gol -singurul club din Romania care in lipsa de galerie pune securistul Muresan la statia de amplificare si la boze , CD-ul cu galeria KARAOKE . CLUB SINTETIC DEPEDENT DE MAFIA POLITICA MAGHIARA

ba tu ai posturi peste tot cat de redus mintal poti sa fii sa zici chestiile alea . 1 CFR Cluj nu a dat mita unor jucatori cei de la U Cluj in 2008 pt a nu-si apara sansele cu CFR , cazul asta este al ciobanului dovedit penal pentru asa ceva si condamnat la 3 ani cu suspendare .2 CFR Cluj nu are un manager condamnat penal la 4 ani cu suspendare .3 CFR Cluj nu afost implicata in niciun scandal cazul stelei in 2005 cand rednic declara ca jucatorii de la Vaslui au jucat pentru Steaua in meciul direct .

cfrclujole
cfrclujole  •  06 Mai 2013, 22:14
Postat de bobbyy pe 06 Mai 2013, 21:02

Voi nu v-ati prins la ce sa referit??? campionatul viitor il au iara aranjat numai k de data asta nu cred ca le este de ajuns !!

De ce ? Fiindca Jiji e parlamentar? Apropo, scrii la fel ca el! Du-te, baietas, la scoala si lasa prostiile!

bobbyy
bobbyy  •  06 Mai 2013, 21:02

Voi nu v-ati prins la ce sa referit??? campionatul viitor il au iara aranjat numai k de data asta nu cred ca le este de ajuns !!

Vezi toate comentariile (117)
Comentează