FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Câine” adevărat » Puljici recunoaște: ”Steaua m-a ofertat”. Ce s-a întâmplat cu transferul

Puljici a calificat Dinamo în finala Cupei, în ultimul sezon, înscriind în poarta Stelei // Foto: Raed Krishan
Puljici a calificat Dinamo în finala Cupei, în ultimul sezon, înscriind în poarta Stelei // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 00:00

Puljici, 28 de ani, a explicat pentru Gazeta Sporturilor care este situația sa după propunerile făcute de Dinamo și de Steaua.

Fundașul Ante Puljici a ajuns obiect de dispută între Dinamo și Steaua. Fosta echipă a croatului a făcut trei propuneri concrete, rivalii una.

Apărătorul de 28 de ani, care revine în proprietatea lui Gent, a declinat tot. Nu solicită 20.000 de euro cât ar avea pe lună în Belgia, dar vrea măcar 15.000 de euro. Un salariu considerat prea mare de către granzii României.

Fotbalistul a descris situația pentru Gazeta Sporturilor: "Steaua mi-a făcut o ofertă concretă, însă am refuzat-o. Propunerea financiară a Stelei a fost peste cea a lui Dinamo. Dar am spus "nu", pentru suma aceea nu mă întorc în România, cu tot respectul!

Mai am oferte și de la alte cluburi, nu e nicio supărare. Pentru Dinamo am solicitat o sumă preferențială, să-i spun așa, însă n-am ajuns la niciun acord. Apreciez tot ceea ce a făcut clubul pentru mine, cred că am răspuns la fel, suporterii sunt minunați, poate și de aceea nu știu dacă m-aș vedea în tricoul Stelei. Voi lua o decizie în următoarea săptămână".

6.000 €a fost salariul lunar al lui Puljici în Ștefan cel Mare

9.000 €pe lună a fost oferta maximă transmisă de Dinamo croatului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
duta_dd
duta_dd  •  17 Iunie 2016, 15:22

deci... multumim : Rednic l-a adus, andone nu e in stare sa-l pastreze. Ce rusine ....

1745flo
1745flo  •  15 Iunie 2016, 19:06
Postat de zizu pe 15 Iunie 2016, 09:43

opaaaa....au inceput fcsb istii sa nu se mai dea rotunzi cu banii! a ajuns infractorul a fundul sacului....! acu cativa ani.....se laudau cu cantonamentele,mai ceva de parca erau ca real,sau MU

FcMogosoaia arunca cu banii aiurea daca are pt nulitatea de chipciu 30000 pe luna!

1745flo
1745flo  •  15 Iunie 2016, 19:00

Pana acum a acceptat 6000 dar vrea mai mult. Dreptul lui!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează