FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Câine” cu acte în regulă » Transferul lui Parfait Mandanda la Dinamo a fost înregistrat la Ligă. Francezul a făcut deplasarea la Călărași

Articol de - Publicat duminica, 24 februarie 2019 11:29

Dinamo l-a prezentat ieri pe goalkeeperul Parfait Mandanda (29 de ani), împrumutat de la Charleroi, iar astăzi mutarea a devenit oficială

  • Meciul dintre Dunărea Călărași și Dinamo va avea loc azi, de la ora 14:00, pe TV Digi 1, TV Telekom 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Portarul va purta numărul 35 și a fost oprit în lot de Mircea Rednic pentru meciul de azi cu Dunărea Călărași. Rednic s-a gândit să îl titularizeze în dauna lui Sean McDermott, dezamăgitor în primele meciuri. Până la urmă între buturi a intrat Muțiu.

Născut în Franța, la Nevers, Parfait Mandanda și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia), se arată pe site-ul clubului.

Mandanda are 100 de meciuri la Charleroi în ultimele 8 sezoane. Ieri s-a alăturat lotului care se afla în cantonament la Săftica.

Portarul are 7 selecții pentru naționala statului Congo, iar în 2007 a fost portarul naționalei U21 a Franței la un meci.

Detalii despre duelul dintre Dunărea Călărași și Dinamo AICI! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Februarie 2019, 15:01
Postat de cpt.ahab pe 24 Februarie 2019, 12:01

Unul dintre motivele pentru care Rednic nu a reușit mai multe în cariera de antrenor e faptul că-i place să întindă prea mult coarda.

asta e ca fiu-meu! :D se apuca sa se joace simultan cu masinutele,pe calculator, pe wi la televizor si cu 2 prieteni cu pistoalele! asa si rednic,la el jucariile sunt jucatorii! la el pricipala preocupare e sa aduca jucatori liberi cu nemiluita, in loc sa ii faca sa joace pe aia pe care i-a adus acu` o luna!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Februarie 2019, 14:56

la ce ii mai trebuie si inghetata de mandarina asta, Strambu stie! asta pare un copil care se apuca de mai multe jocuri si nu termina nici unul! gata, ba! ai ditamai lotul, la ce l-ai mai adus pe Jaadi ala? ca ai 3 atacanti centrali,plus ala suspendat 10 etape din belgia!il ai pe mcdermott, care nu prea stiu cu ce a gresit, deh, mutiu ala merita mai multe sanse, e portar de perspectiva, l-am vazut la penaltyurile cu cicskereda, are sange rece! ia un fundas dreapta, ca aia iti mai trebuie si dai bataie cu astia! si asa esti in play-out, lasa-i sa joace si vezi la final care e de Dinamo si care nu! asta cred ca asa o sa o tina pana la final, aduce toate inghetatele parfait libere de contract, ca i se pare lui ca e mai bun ultimul sosit decat penultimul!

lapusneanul
lapusneanul  •  24 Februarie 2019, 12:40
Postat de moartea_din_vaslui pe 24 Februarie 2019, 12:26

Plimba ursul, bai militian prost. Tu nici 4 clase nu ai!

cred ca nu e nevoie sa repet, stie toata lumea, cel mai prost user care a postat vreodata pe gsp e randoom aka iosif, un moldovean. parlit...hahaha

Vezi toate comentariile (12)
Comentează