FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Câine până la moarte » Interviu cu un străin care promite să nu trădeze: "Mi-a rămas inima la Dinamo"

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2017 00:00

Bilinski, acum la Slask Wroclaw, a rămas fan al "câinilor roşii" şi spune că el nu ar trăda formaţia roş-albă.

Polonezul Kamil Bilinski a jucat în 2014 la Dinamo, dar perioada petrecută acolo i-a rămas în suflet. Atacantul are acum 29 de ani, joacă la Slask Wroclaw, cu care este în Antalya în cantonament.

Împarte acelaşi hotel cu Pandurii, acolo unde s-a regăsit cu Flavius Stoican, antrenorul care l-a adus la Dinamo acum 3 ani. Kamil a rămas un favorit al fanilor din Ştefan cel Mare şi, prin declaraţiile oferite Gazetei Sporturilor, le aprinde imaginaţia suporterilor.

"Închid ochii şi mă văd din nou "câine""

"Au fost momente frumoase pentru mine şi, uneori, duc dorul acelor vremuri. Am rămas interesat de viaţa clubului pe care l-am păstrat în inima mea. Mă uit la meciuri, când pot, pe internet. Sunt la Wroclaw, dar dacă se va ivi ocazia m-aş întoarce oricând. Uneori, închid ochii şi mă simt din nou în tricoul lui Dinamo. Acum sunt la Wroclaw, echipa oraşului meu, mi-e bine, dar îmi las viitorul deschis", a spus vârful care este în ultimele 6 luni de contract.

Acuză "trădările"

"Eu sunt "câine roşu" şi nu mă văd la altă echipă din România. Ştiu ce simt, de aceea vorbesc astfel. Am auzit de Tamaş, de Gnohere, că sunt la Steaua, au fost alegerile lor. Bine, francezul a stat puţin la Dinamo. Eu ştiu că a fi "câine" presupune să ai un caracter special şi să joci doar pentru Dinamo, aşa am fost învăţat", a mai comentat Bilinski.

Polonezul, care câştiga în jur de 7.000 de euro pe lună, a explicat de ce a părăsit-o pe Dinamo: "Şefii clubului au vrut să-mi diminueze contractul fiindcă nu mai jucam în Europa League, fiind insolvenţă. Nu mi s-a părut normal. Am înţeles că şi antrenorul Rednic nu mă suporta, dar aş minţi să zic că mi-a zis ceva în faţă, doar ceea ce auzeam".

"Mă conversez mereu cu fanii lui Dinamo pe reţelele de socializare. Voi spune toată viaţa că sunt cei mai buni! Sunt mândru de coregrafia făcută la meciul cu Steaua, de victoriile cu rivalii. Cum pun o poză, cum primesc comentarii de la dinamovişti"
Kamil Bilinski, atacant Slask

5goluri şi 3 assist-uri a reuşit Bilinski pentru Slask, în acest sezon, în 18 partide

18goluri şi 4 pase decisive a punctat polonezul pentru Dinamo în 51 de meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
zecs93
zecs93  •  29 Ianuarie 2017, 15:13

TE asteptam bilinski acasa, mereu Dinamo !!!

guyencea
guyencea  •  29 Ianuarie 2017, 14:12
Postat de Fane Barosanul pe 29 Ianuarie 2017, 13:17

Pacat! acum era aur dupa plecarea lui Alba ca zapada la ***.

Pe criza asta si 30 de minute acolo si tot era bun! nu batea vantul salbatic in avanposturi...

1753743034878695
Fane Barosanul  •  29 Ianuarie 2017, 13:17

Pacat! acum era aur dupa plecarea lui Alba ca zapada la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează