FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Câini” picanți? Mai multe personaje din fotbalul autohton vorbesc despre o posibilă implicare a unui investitor indian la Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 00:00

Faceți loc, trec indienii?! Un om de afaceri din Mumbai stabilit la Londra ar fi interesat să investească la clubul din Ștefan cel Mare, urmând ca detaliile să fie stabilite după întrevederea pe care Ionuț Negoiță o va avea cu el zilele viitoare.

Adrian Mutu, noul manager general al grupării, a fost liantul dintre cei doi businessmen. Negoiță a declarat de mai multe ori, în 2016, că vrea să mai atragă finanțatori la echipă sau să cedeze pachetul majoritar de acțiuni dacă se va găsi cineva interesat.

Chiar și Ioan Andone ar fi fost în discuții cu un grup de investitori din Israel pe care să-i aducă în Ștefan cel Mare. Acum, Mutu a fixat această negociere cu omul de afaceri din India. Mai mulți oameni de fotbal din România susțin că Ionuț Negoiță ar solicita în jur de 15 milioane de euro pentru cedarea definitivă a clubului.

"Sunt niște oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri în România, la Cluj, unde se ocupă cu jumulitul găinilor. Au o forță financiară considerabilă. Au academii de fotbal și în India. Ar prelua 50 la sută din acțiunile clubului, Negoiță și-a dat acordul să vândă"
Dinu Gheorghe, la DigiSport

"E vorba de un businessman indian stabilit la Londra, foarte potent financiar. Se va așeza la masă cu domnul Negoiță și vor negocia. Vom vedea după ce va fi"
Adrian Mutu, pentru Fanatik

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Octombrie 2016, 12:40

Adica Dinamo o sa fie preluata de un... gainar? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Octombrie 2016, 09:44
Postat de juliusmad pe 23 Octombrie 2016, 09:41

Se ocupă cu jumulitul găinilor?:)) De acum dinamo nu o să mai fie cafeaua lesinata ci găină jumulită :))))

indienii invata repede : ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

juliusmad
juliusmad  •  23 Octombrie 2016, 09:41

Se ocupă cu jumulitul găinilor?:)) De acum dinamo nu o să mai fie cafeaua lesinata ci găină jumulită :))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează