FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 1-3

"Câinii" au prins curaj după a 11-a victorie din play-out » Popa: "Vreau un titlu în acest tricou" + Ce au spus Hanca și Popa

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 22:48

 "Câinii" au învins-o pe ACS Poli Timișoara, scor 3-1. Atacantul Daniel Popa, 22 de ani, a înscris azi o dată și are 8 goluri pentru Dinamo începând din ianuarie 2018, atunci când a revenit după împrumutul de la Botoșani.

Atacantul speră ca anul viitor Dinamo să se lupte la titlu.

"Sunt foarte bucuros că am reușit să marchez. Mă bucur că am primit mai multe șanse și că am marcat. Mister pregătește foarte bine fiecare meci, suntem o echipă mult mai agresivă, care marchează. Până acum am făcut jocuri foarte bune.

La Dinamo e normal să existe acest mix de jucători tineri și jucători cu experiență. Mai am 4 ani de contract, voi fi tot în tricoul lui Dinamo. Sper să iau un titlu cu această echipă", a zis Daniel Popa la Look TV.

"Nu m-am mai gândit la faptul că am ratat play-off-ul. Era tardiv. Cred că s-a format un grup bun, e o echipă competitivă acum. Avem nevoie de unitate pentru ca anul viitor să intrăm în play-off"
Sergiu Hanca

CLASAMENT PLAY-OUT

ALTE MECIURI ALTE ETAPEI A 13-A DIN PLAY-OUT:

FC Voluntari - Concordia 2-2 Vezi detalii AICI!
Sepsi - Botoșani 0-1 Vezi detalii AICI!
Gaz Metan - Juventus 3-0 Vezi detalii AICI!
ACS Poli - Dinamo 1-3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  29 Mai 2018, 11:53
Postat de dinamo_fan pe 28 Mai 2018, 23:27

mai e mult pana departe. Cu Timisoara face scor si jumate din divizia B la ora actuala.

Lasa ca marele antrenor Miriuta a reusit performanta sa faca doar un 0 - 0 la Timisoara in sezonul normal cand toate echipele castigau acolo...cu victoria la Timisoara eram in play-off...sa nu mai zic de schimbarile dezastruoase pe care le-a facut cu FCSB...

adi2008
adi2008  •  29 Mai 2018, 00:22

Trpleta Becali-Mimi-Dica poate fi invinsa intr-un campionat si de o echipa de balerine. Mai raman de depasit CFR, Viitorul, Craiova si Astra, adica misiune imposibila pentru supercampioana play-out-ului.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Mai 2018, 23:27

mai e mult pana departe. Cu Timisoara face scor si jumate din divizia B la ora actuala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează