FOTBAL  »  Superliga  »  CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Secund în doar 90 de minute » Cum s-a RUINAT tot ce Becali îi promisese lui Teja în pauza de iarnă

Articol de , - Publicat luni, 04 februarie 2019 08:32

Mihai Teja, tehnicianul angajat de Crăciun, a condus echipa în stagiul din Spania și în deplasarea de la Călărași. Becali preia conducerea și mai hotărât decât în perioada în care Dică era ”principal”.

Independența de șase luni a lui Mihai Teja a durat o etapă, o sâmbătă în care FCSB n-a câștigat la Călărași. Becali a uitat că-i promisese antrenorului libertate totală până la sfârșitul sezonului, când urma să-i evalueze activitatea. L-a judecat deja după remiza cu Dunărea. Nu l-a criticat direct pe Teja, dar i-a stabilit schimbările din echipă și i le-a dictat în public.

Echipa pe care o vrea Gigi pentru etapa viitoare, cu Hermannstadt:
A. Vlad - R. Benzar, I. Cristea, Momcilovici, J. Morais - Fl. Matei, L. Filip - Man, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere

Cine trebuie să dispară dintre primii "11":

  • Bălgrădean. A greșit la golul cu care au egalat călărășenii, întâi a degajat slab și apoi a scăpat pe sub el mingea pe care o șutase Mediop. Are 31 de meciuri la FCSB în Liga 1 și a fost constant bun, în condițiile în care transferul lui de la Chiajna a fost printre cele mai ieftine de când e Gigi în fotbal, doar 50.000 de euro.
  • Planici. Sârbul a fost implicat și el în faza golului pe care l-a înscris Dunărea, l-a atacat moale pe Mediop și i-a permis africanului să continue faza.
  • Dragoș Nedelcu. Patronul era oricum nemulțumit de randamentul lui, i-a mai pus o ștampilă: "Nu dă o pasă bună!". Mijlocașul crescut la școala lui Hagi nu arată deloc că ar fi în progres față de randamentul de anul trecut, când a jucat des doar fiindcă a lipsit Pintilii.
  • Stoian. Mijlocașul achiziționat recent de la Crotone constituie dezamăgirea principală pentru Becali. Patronul i-a oferit un salariu de 20.000 de euro lunar, acum îl pune la zid după doar 50 de minute!
  • Florinel Coman. "Când Teja l-a scos de pe teren pe Florin Tănase, eu pe Coman l-aș fi înlocuit!" e ideea lui Gigi. Florinel a jucat, într-adevăr, slab la Călărași, însă parcurge sezonul cel mai bun de când e profesionist, are 7 goluri doar în campionat.
  • Rusescu. A mai primit o șansă și a eșuat din nou, n-a arătat nici cu Dunărea că ar mai fi capabil să fie titular într-o formație care-și propune să fie campioană.

Cum i-a executat pe steliști "mitraliera" Gigi:

  • "N-am cum să iau campionatul cu Planici, cu Bălgrădean și cu Nedelcu! Și cu ăla adus din Italia, pe care eu nici nu-l cunoșteam, mi l-au propus alții!"
  • "Unde s-a mai văzut fundaș în România să-și bată Mediop joc de el? Mai e și căpitan Planici!"
  • "Când începi să alcătuiești formația, pune-i în echipă întâi pe Matei și pe Man și pe urmă completează locurile libere! Și pune-l și pe Andrei Vlad titular până aduc alt portar!"

"Teja e un băiat educat, eu l-am trimis la Coverciano ca să-l formez ca preparator fizic și a învățat meseria. Problema lui e că n-are hățurile, e prea civilizat pentru hărmălaia pe care o produce acolo băiatul ăla din Pipera"
Cornel Dinu, la  TV Digi Sport

N-a mai apărat de șase luni!

Becali îl reactivează pe Andrei Vlad, portarul din cauza căruia FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League. Vlad a gafat decisiv în returul cu Rapid Viena, când scorul era 2-0 și roș-albaștrii se aflau aproape de accesul în grupe.

Goalkeeperul pe care Gigi îl considera în urmă cu un an "Messi al portarilor" n-a mai prins niciun joc în campionat de pe 2 septembrie, când a fost titular cu FC Botoșani și s-a încheiat cu remiză partida, 2-2. Duckadam și Florin Prunea au comentat recent situația lui Vlad și l-au sfătuit pe Becali să-l împrumute.

"Ne trebuie un portar de rezervă experimentat. Dacă lipsește Bălgrădean, copilul Vlad nu face față!", a atras atenția Helmuth. Gigi îl transformă pe "copil" în titular!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  04 Februarie 2019, 16:43
Postat de fcsbsibklinadn pe 04 Februarie 2019, 16:24

teja afara din Ghencea!

Care Ghencea, prostule? Poate din Popesti. :))

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  04 Februarie 2019, 16:24

teja afara din Ghencea!

florar
florar  •  04 Februarie 2019, 15:46

Jurnalistii in articol de fapt ii dau dreptate lui Becali pentru criticile facute dar sunt contra ca si Becali sa le spuna cu glas tare cum o fac ei...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează