FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Calcul la sânge! De ce FCSB se bucură că U Craiova a eliminat Dinamo: "E important pentru play-off"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 09:41

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a dezvăluit că s-a bucurat că Dinamo a fost eliminată de U Craiova, scor 0-1, în sferturile Cupei României.

Președintele de imagine al FCSB a spus că este fercit că U Craiova va avea încă două meciuri importante în finalul sezonului și că jucătorii oltenilor ar putea avea de suferit în lupta pentru titlu în Liga 1.

"M-am uitat la meciul Craiova - Dinamo. Mi-am dorit să câștige Craiova, cu toate că îl admir pe Florin Bratu. Interesul nostru, al celor de la Steaua, este ca U Craiova să aibă două meciuri în plus. Craiova nu arată atât de bine cum a arătat în prima parte a campionatului. Nu mi s-a părut o echipă în mare formă.

Dinamo ar fi meritat ca meciul să meargă în prelungiri pentru că nici Craiova nu a făcut un meci extraordinar. A avut și noroc la gol.

CFR e favorită la titlu pentru că are două puncte în plus. Acum, toate meciurile sunt decisive, dar primele două sunt ca două finale. Dacă vom face un pas greșit în aceste prime două jocuri, șansa noastră de a câștiga titlul scade mult. Nu avem voie să pierdem puncte", a spus Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Clasament play-off

clasament

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
minell73
minell73  •  08 Martie 2018, 17:10
Postat de jack_the_stripper pe 08 Martie 2018, 10:54

Noroc cu Dinam0, unde toți au mentalitate de oameni mari. Mari loseri... Apropo, RESPECT PÂRCĂLAB ("E cel mai urât moment din istoria clubului. Îmi este foarte rușine! Următorul pas este retrogradarea."), DINU (”Dinamo e în post de performanță! Mă doare pentru că e cel mai prost parcurs din istorie.”), AUGUSTIN (”Vai de capul meu cât de rușine îmi este! Ne-am pierdut identitatea sută la sută și e foarte dureros”, ION MARIN (”nu există niciun strop de speranță că va mai fi bine. E dureros, grav, alarmant... Gigi Becali ne dă lecții.") ȚĂLNAR ("Rușinea rușinilor! Înfricoșător și grav este că nu se mai vede lumina de la capătul tunelului. ...ne bucurăm de o victorie cu Juventus Colentina și de un punct afară la Sepsi? ... dragii noștri adversari...Vor intra pe teren ca să ne dea cu el în cap, au simțit că se poate".), VAIȘCOVICI ("Mi-e teamă să nu ajungem să avem soarta Rapidului. Dinamo a adus mulți expirați sau plutonieri pe care a crezut că-i face generali. S-a ajuns la o bătaie de joc generală. Praf și pulbere."), SABĂU ("E clar că e nevoie de bani. Cât investești contează 95%."), CHERAN (”...este o mare umilință. Este cel mai slab sezon din istoria clubului."

Stimata doamna, tot pe gsp activati? Saraca femeie.

915130541905898
Gabi Simon  •  08 Martie 2018, 16:34

O sa vedeti ca bataia pentru locul 1 se va da intre CFR,CRAIOVA si VIITORUL,Steaua o sa fie acolo pe cel mult loc 3-4.....dar lasati *** sa vb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  08 Martie 2018, 12:29

Căştigul e altu, dinamo nu mai poate vinde meciul de acasă CFR-ului. Cică, la cererea suporterilor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close