FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

CALCULE Lupta continuă! Steaua a recuperat un punct, acum mai are nevoie să se încurce ASA încă o dată

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 00:00

Fiecare echipă are cîte două meciuri complicate dintre ultimele trei etape rămase de disputat

Steaua nu a recuperat primul loc, dar s-a mai apropiat un pic de lider. Mai are nevoie de un egal al ASA, în condițiile în care ea ar cîștiga toate cele trei jocuri programate pînă la final. Impresia lăsată de etapa aceasta și de "țintar" încurajează șansele ca Mureșul să mai piardă puncte, dar nu confirmă că roș-albaștrii ar fi capabili să bată tot. Calculele depind mai ales de următoarele două runde:

- Brașov? Botoșani? Sau Iași? Pe ele le va întîlni Steaua pînă la sfîrșitul campionatului. Primele două au motivații concrete: "Steagul" luptă cu disperare ca să evite retrogradarea, în vreme ce Botoșaniul are ocazia primei calificări europene din istoria clubului.

- Deplasarea de la Brașov și jocul de pe teren propriu cu Botoșani par singurele obstacole mai complicate ale trupei lui Gâlcă.

- Mureșul o primește acasă pe Petrolul, apoi merge la Giurgiu, iar în ultima rundă joacă din nou în Ardeal, cu Oțelul, o formație retrogradată și lipsită de vreo certitudine despre viitorul ei. Tot următoarele două jocuri o sperie și pe ASA.

- "Lupii" au șanse să încheie stagiunea pe poziția a treia, ceea ce ar însemna un venit de aproape 3 milioane de euro pentru club, din drepturile TV ale sezonului viitor.

- Astra poate ajunge azi la două puncte sub Petrolul, așa că și ea mai speră la ultimul loc de pe podium

"Cred că Steaua se va mai încurca, nu are cum să facă totul bine meci de meci!"
Gabriel Mureșan, mijlocaș ASA

"Nu mă supăr dacă ia Steaua campionatul, dar nici nu sînt stelist, nu am nici o favorită, să cîștige titlul cine merită!"
Liviu Băjenaru, mijlocaș Gaz Metan

PROGRAMUL CANDIDATELOR LA TITLU

16 mai ASA Tg. Mureş - Petrolul FC Braşov - Steaua
23 mai Astra - ASA Tg. Mureş Steaua - FC Botoşani
28 mai ASA Tg. Mureş - Oţelul CSMS Iaşi - Steaua

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
goldenboy008
goldenboy008  •  11 Mai 2015, 10:36

A mai trecut o etapa si ASA trebuie sa cistige 2 meciuri si un egal. Deci 1 punct sau 2 puncte nu conteaza, doar daca ASA pierde 1 din 3 si FCSB cistiga 3 din 3 :) Deci a mai trecut o etapa, doar ca FC Brasov nu cistiga punc sau puncte cu FCSB este retrogradata :) Naspa moment....

wollt
wollt  •  11 Mai 2015, 10:03

daca ASA castiga urmatoarele 3 partide ........... merita sa fie campioana . fcsb a avut sansa ei si a cam dat cu piciorul .

scorpiongab
scorpiongab  •  11 Mai 2015, 10:01
Postat de caine.dupa.moarte pe 11 Mai 2015, 09:31

târg-mureșeni, suntem matematic campioni ! putem să pierdem toate meciurile până la sfârșit, pentru că steaua, la cum joacă, nu mai ia nici jumătate de punct până la sfârșit. eu propun, chiar, echipei noastre, să intre în vacanță, să se ducă la plajă, deoarece, deși vom pierde la masa verde 3 meciuri, steaua sau cum i-o zice, nu mai are cum să ne ajungă cu această echipă prăfuită și blazată. ASA CAMPIOANĂ !!!

...si inca ceva cum corect a spus Tolontan . Steaua MERITA sa piarda titlui iar ASA NU MERITA sa-l castige

Vezi toate comentariile (7)
Comentează