FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

CALCULE PENTRU TITLU. Craiova vs. CFR » Oltenii sunt lideri pentru prima dată de la promovare! 4 etape decisive: programul complet + cine arbitrează lupta

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 21:45 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:23

CFR Cluj a remizat la Astra, scor 2-2, și termină etapa cu numărul 6 pe locul secund în play-off. 

CS Universitatea Craiova termină o etapă pe primul loc pentru prima dată de la promovarea în Liga 1, în 2014. În acest moment, oltenii sunt favoriți la titlu. Au un punct avans față de CFR și un avantaj important câștigat la meciul direct din tur: victorie în deplasare cu 3-2. Dacă cele două merg cap la cap, Craiova își permite un egal în ultima etapa etapă, pe „Ion Oblemenco”.

Clasament play-off Liga 1

Craiova joacă derby-urile acasă

Oltenii joacă ambele derby-uri, cu CFR Cluj și FCSB, pe teren propriu! Un atu uriaș în lupta pentru titlu, mai ales că liderul CFR trebuie să dispute cele mai dificile meciuri, cu FCSB și Craiova, în deplasare! Mai mult, meciul decisiv pentru trofeu ar putea avea loc în ultima rundă, pe „Ion Oblemenco”!

Dan Petrescu: "Presiunea a fost prea mare poate şi s-a ratat incredibil de mult"

Craiova, avantaj în meciurile directe

Succesul Craiovei din runda precedentă, scor 3-2, are o mare însemnătate. Cele două formații nu au beneficiat de rotunjire, astfel că primul departajarea în caz de egalitate de puncte se va face mai întâi la meciurile directe. CS Universitatea și-ar putea permite și o înfrângere la limită în ultima etapă, 0-1, 1-2, dacă va avea 3 puncte avans la ora jocului!

FCSB arbitrează lupta!

În afara meciului direct, cea mai grea confruntare pentru ambele formații o reprezintă duelul cu FCSB. Oltenii vor avea un nou atu și la acest capitol. Pe lângă faptul că îi întâlnesc pe bucureșteni acasă, FCSB va veni după ce la mijlocul săptămânii va evolua în returul semifinalei Cupei României cu Dinamo. Chiar dacă s-au impus cu 3-0 în tur, „roș-albaștrii” vor fi nevoiți să folosească mai mulți titulari din cauza problemelor de lot.

Program Craiova:

Program CFR Cluj: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
427951077389201
Mihai Tanase  •  06 Iulie 2020, 13:02

În ciuda aparențelor ,care dau că favorită pe Craiova ,eu cred că va pierde acasă amândouă meciurile , atât cu Steaua cât și cu CFR Cluj , dar asta nu înseamnă neapărat că vor pierde campionatul , deoarece la Cluj sunt probleme mari de tot .

daniaania
daniaania  •  06 Iulie 2020, 11:35

Daca jucatorii nostrii nu isi revin, vom pierde singuri titlul.Craiova chiar daca castiga campionatul, in EL nu va face nimic.

suporter.roman
suporter.roman  •  06 Iulie 2020, 10:58
Postat de Traian Pavelescu pe 05 Iulie 2020, 22:39

De fapt in fotbalul cooperativizat din epoca burleneasca, play-Off-ul a produs numai campioane mincinoase! Prima Astra in 2016, apoi viitorul și de doua ori kolosvar! De fiecare data cooperativele și arbitrii au rezolvat de aceea avem un fotbal ruinat care nu mai contează pe niciunde!

Ce comentariu prostesc!!Orice campioana e falsa in opinia ta...fara FCSB,totul e mincinos,doar fcsb e campioana adevarata..oare tu te vezi??

Vezi toate comentariile (21)
Comentează