FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

CALCULE PLAY-OFF// Flavius Stoican promite răzbunare dacă merge în play-off: „Cu toţi jucătorii lor mari, o să vină momentul când o să ne luăm revanşa.”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 16:59

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, promite răzbunare împotriva campioanei CFR Cluj dacă merge în play-off. 

  • Pentru a prinde play-off-ul, Poli Iași are nevoie de o victorie duminică, contra lui Hermannstadt, dublată de un egal între Viitorul și Botoșani;
  • Viitorul - Botoșani și Hermannstadt - Poli Iași se joacă duminică, de la 17:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

„A fost tristeţe după meciul contra celor de la CFR Cluj. Am revăzut partida, poate după meci am fost mai diplomat, dar am fost echipa care a controlat meciul de la cap la coadă.

Nu o să mai meargă la infinit doar să ai şansa asta să stai să greşească adversarul. Se întoarce roata cum s-a întors roata şi cu Mediaşul. Îmi doresc atât de mult să intrăm în play-off ca să îi mai întâlnim. Cu toţi jucătorii lor mari o să vină momentul când o să ne luăm revanşa.

Sper să se alinieze planetele, să batem noi ce avem de bătut, să fie bine şi în partea cealaltă”, a declarat Stoican la conferința de presă dinaintea meciului cu Hermannstadt.

Poli Iași a pierdut meciul cu CFR Cluj din etapa trecută, scor 0-1, deși a jucat cu un om în plus din minutul 18. 

Vezi și: 

Flavius Stoican și-a făcut numărul la conferința de presă: ”Sunt fotbaliști care fac videochat? Sunt curios cum se comportă și cum merg”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
mamaya
mamaya  •  01 Martie 2019, 21:18

tot timpul cfr-ul s-a chinuit cu iasul si de multe ori mare bafta au avut...avem un campionat mediocru, asa ca, aproape oricine ar merita sa fie in play-off :)

icostin66
icostin66  •  01 Martie 2019, 20:13

...:D...Franarii au jucat in 10, pe un teren inghetat... S-a vazut ca le-ar conveni o remiza, doar nu erau nebuni sa forteze si sa se accidenteze. In formatie completa si pe o suprafata de calitate, le da cu terenul in cap...:D...

cj666
cj666  •  01 Martie 2019, 19:00

Stoicane... ce te faci ca si daca prinzi play-off-ul trece iarna si nu mai joaca adversarii pe patinuar si nici in 10... dupa razboi multi viteji se arata...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează