FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campioana a ajuns El Dorado! Liga 1 e prăbușită financiar, dar Steaua plătește cele mai mari salarii din istorie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 01:00

Într-un campionat aflat în criză, campioana plătește cele mai mari salarii din istorie. Achizițiile din vara asta au completat cel mai încărcat stat de plată din fotbalul românesc: Chipciu, Papp și Tade au salarii cum nu mai există la alt club din Liga 1 și cum nici Becali n-a mai dat în anii trecuți!

Toate detaliile despre salariile masive aruncate acum în joc de Steaua, EXCLUSIV în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi! De ce cred adversarele că nu se poate lupta cu Steaua din punct de vedere economic!

În plus, Gazeta Sporturilor a vizionat ieri returul dintre Dila Gori și Partizan, în urma căruia campioana Serbiei s-a calificat în turul 3! Care sînt concluziile, tot în ziarul de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează ediția tipărită de pe platforma Gazeta Digitală!

Tot în Gazeta Digitală de astăzi poți citi:

» Cum are Rădoi ocazia să li se alăture unora dintre cei mai tari antrenori români din istorie!

» Va arbitra în UCL și la Euro 2016, dar nu a fost delegat la meciurile tari din Liga 1! Povestea lui Ovidiu Hațegan, diamantul ascuns din arbitraj!

» Interviu EXCLUSIV cu Vasile Miriuță: "Mergem în grupele Europa League!"

» Dezvăluiri incendiare după 22 de ani: "Teribila Cooperativă a furat Brăilei Cupa României în 1993!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
fibra
fibra  •  22 Iulie 2015, 13:26

Daca nu elimina Trencin si Partizan ca sa intre in grupele UEL,or sa ramana fara salarii.

decuadi
decuadi  •  22 Iulie 2015, 12:35
Postat de tonimirea pe 22 Iulie 2015, 11:17

Eu zic ca este vorba de o mare evaziune,cand pleaca jucatorii de la Steaua toti pleaca liberi de contract stingandu-se datoria clubului fata de ei sau pe sume derizorii pentru a fenta fiscul. Pe urma ar mai fi imprumuturile de jucatori la diverse echipe din interior sau exterior. De asemenea mai sunt intamplarile gen Tamas, tucudean etc la care clubul se supara si contractele se incheie pe cale amiabila. De asemenea se stie ca Becali are datorii imense catre ANAF neplatite de anii de zile dar despre care nu se spune nimic. Nimeni nu verifica un club ca Steaua in ce priveste contractele iar tot ce se vehiculeaza prin presa este de ochii lumii. Investitorul de la Steaua baga banii pe care ii recupereaza din ce da UEFA dupa aceea. Presa spune ca se fac transferuri bomba dar se iau jucatorii de pe la echipe mici. Doar presa descopera lucruri nemaivazute si nemaiauzite despre acestia. Un mare circ pentru publicul platitor.

bravo ma. ai si tu o parerel proasta, dar e a ta. iarta-ne de tine, de pe aici!

khal_37
khal_37  •  22 Iulie 2015, 11:49
Postat de plischi pe 22 Iulie 2015, 10:44

este interesant de vazut salariile stelistilor daca nu vor prinde grupele ligii... pe ce spera sa ciuguleasca acolo conteaza ***.

Tu crezi ca la Steaua e ca la FC Sholdoveanu'???

Vezi toate comentariile (19)
Comentează