FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Campioană cu piticii! Viitorul a obținut 12 victorii din 14 posibile cu echipele mici

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2017 00:00

Trupa lui Hagi a făcut show cu Timișoara, iar Vlad Morar a reușit să marcheze primul hattrick din istoria clubului în Liga 1, dar și al său. Pe lângă victoria de ieri, Viitorul a respectat vorba "campionatul se câștigă cu echipele mici".

Din cele 14 partide pe care le-au jucat cu formații din a doua parte a clasamentului, Viitorul a pierdut un singur meci, chiar în fața Timișoarei, 1-0, și a făcut un rezultat de egalitate, 0-0 cu Poli Iași. În schimb, Chițu și compania au succese pe linie! "Toate echipele trebuie să vadă că în faţa lor e un alt club. Benzar a zis bine, chiar dacă Duckadam s-a supărat. Ei să vadă că în faţa lor e un alt club! Restul trebuie să accepte. Benzar e cel mai bun fundaș dreapta și a zis adevărul, nu că şi-a luat lumea în cap, aşa cum se zicea", a spus Hagi.

Ca să facem o comparație, în acest moment Viitorul are 88% procentaj de puncte câștigate cu cele 7 formații care vor juca în play-out, în timp ce Steaua, ocupanta locului 2 și principala contracandidată la câștigarea titlului, are doar 69% puncte bifate. Vicecampioana a bifat 8 victorii, față de 12 ale liderului!, în plus are 3 meciuri terminate la egalitate și tot o singură înfrângere.

"Steaua este principala contracandidată în lupta pentru câștigarea campionatului. Nu mă interesează titlul de golgeter, eu vreau doar să marchez și echipa să câștige"
Vlad Morar, atacant Viitorul

"Nu ne gândim la titlu, dăm maximum la fiecare meci. Mă bucur că am reușit să marchez și că am luat cele trei puncte"
Florinel Coman, atacant Viitorul

VIITORUL vs

  • ASA Tg. Mureș 2-1, 5-1
  • Chiajna 3-1, 2-1
  • FC Botoșani 2-1, 2-1
  • Pandurii 3-0, 1-0
  • FC Voluntari 1-0, 2-1
  • Poli Iași 1-0, 0-0
  • Poli Timișoara 0-1, 5-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează