FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Campioană de vînzare? » Oţelul ar putea fi preluat de Călin Radu

Euforia cîştigării campionatului a trecut rapid, iar la Galaţi pare a se instala haosul
Euforia cîştigării campionatului a trecut rapid, iar la Galaţi pare a se instala haosul

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2011 20:44

Surse autorizate din cadrul clubului Oţelul susţin că membrii Consiliului de Administraţie au decis să cedeze acţiunile clubului către fostul patron de la Poli Iaşi, Călin Radu.

La 4 luni de la cîştigarea campionatului, Oţelul stă pe un butoi de pulbere. După ce în lumea fotbalului circulă zvonuri conform cărora gălăţenii s-au împrumutat sezonul trecut la cămătari pentru a avea bani de arbitri, membrii Consiliului de Administraţie au hotărît să se retragă de la conducerea clubului. Oţelul are cinci acţionari, fiecare deţinînd cîte 19,2 procente, restul de 4% fiind în proprietatea Asociaţiei Clubului Oţelul Galaţi. Surse de încredere din interiorul clubului au declarat că fiecare dintre cei 5 acţionari vor opri cîte un milion de euro din banii de la UEFA pentru participarea în Ligă, restul fiind redirecţionaţi pentru îmbunătăţiri ale stadionului. Miercuri, după meciul cu Benfica, ar urma să fie organizată o conferinţă de presă în care să fie făcut anunţul oficial.

Revine Marius Stan
Acţiunile celor 5 vor fi preluate de Călin Radu, un om de afaceri din Iaşi, care nu este la prima experienţă fotbalistică. El a fost patronul lui Poli Iaşi pînă în vara anului 2010, cînd s-a retras din fruntea clubului din cauza retrogradării moldovenilor în liga secundă. De asemenea, Radu este cunoscut ca fiind un apropiat al preşedintelui Marius Stan, el dorind şi în trecut să investească la Galaţi. În această nouă organizare, Stan şi-ar păstra poziţia de director general.

"Miercuri nu este nici o şedinţă a Consiliului de Administraţie. Sînt doar prostii, zvonuri şi aberaţii în ultima vreme" (Ioan Borş, preşedinte CA Oţelul)

"Aş investi la Oţelul, unde Marius Stan a realizat cu bani foarte puţini lucruri formidabile" (spunea Călin Radu în august 2010)

S-au vîndut 17.000!
Cu o zi înaintea meciului cu Benfica de pe Naţional Arena, gălăţenii au vîndut un total de 17.000 de tichete. Alte 7.000 de bilete au fost trimise la Galaţi pentru a fi comericalizate, restul putînd fi achiziţionate doar de la casele de bilete ale noului stadion Naţional. La meci vor fi prezenţi şi 500 de fani ai Benficăi.

Arbitraj de " El Clasico"
Spaniolul David Fernandez Borbalan va fi la centru la partida din Liga Campionilor dintre Oţelul şi Benfica, programată marţi de la ora 21:45. Acesta a condus Supercupa Spaniei de anul acesta dintre Barcelona şi Real Madrid, scor 3-2. "Centralul" de 38 de ani arbitrează în Primera Division din 2004, el avînd ecuson FIFA din 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
velsadicu
velsadicu  •  27 Septembrie 2011, 11:44

Hai sa vornim vorbe ca mancatul de kk e moaca nu?

juve73
juve73  •  27 Septembrie 2011, 08:35

hotelul in liga2..stan la jilava cu sandu si mitica...rusine pt o blatista de campioana

iulian_luk
iulian_luk  •  26 Septembrie 2011, 23:44
Postat de flafy pe 26 Septembrie 2011, 20:28

pai daca este adevarat mare lucru nu se va intampla la Otelul asa cum se batea Poli Iasi la retrogradare cand era el acolo asa se va bate si Otelul...

Bah vita, daca habar nu ai despre ce se discuta in articol, taci si rumega linistit. La Iasi a fost o "neintelegere" intre Municipalitate (Poli era si este echipa orasului) si investitor ( Calin Radu ). Prin retragerea sustinerii financiare de catre Calin Radu, municipalitatea pana sa se dumireasca se trezeste cu echipa in liga 2. Aceiasi situatie se intampla daca venea (C.Radu) din 2010 la Galati.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează