FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Campioni pe datorie » Steaua e prima campioană din ultimii ani care nu a jucat pe primă de titlu

Steliştii s-au bucurat pentru titlu după meciul cu Dinamo
Steliştii s-au bucurat pentru titlu după meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 15 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 14 mai 2013 21:31

Roş-albaştrii nu vor vedea nici un ban pentru titlu, urmînd să fie premiaţi doar dacă ajung în grupele Champions League.

Steaua schimbă moda în Liga 1! Steliştii au demonstrat în acest sezon că banii nu reprezintă cea mai bună motivaţie atunci cînd e vorba de a face performanţă. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf, deşi au cucerit la pas al 24-lea titlu din istoria clubului, nu au avut nici un bonus promis pentru acest obiectiv!

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că pentru el nu contează că Steaua e campioană şi că fotbaliştii vor fi premiaţi doar după ce vor ajunge în grupele Ligii Campionilor.

"Ce primă de titlu să le dau? De ce? Păi, mă interesează pe mine că e titlul 24 sau 25 sau 26? Astea sînt pentru suporteri! Eu vreau banii, bănuţii din Europa. Să ajungă la mine în buzunar! Aaaa, dacă se califică în grupele Ligii, atunci e altceva, va primi fiecare jucător cîte 100.000 de euro", a spus Gigi la Digi 1.

Unii s-au asigurat
Totuşi, nu toţi jucătorii sînt în această situaţie. Unii dintre ei, în momentul în care au ajuns în Ghencea, şi-au stipulat în contract clauze cu prime de obiectiv. Acesta e şi cazul căpitanului Alex Bourceanu, care aşteaptă acum să încaseze 50.000 de euro pentru titlul cucerit în acest sezon.

Titlul garanta grupele
Pînă în vara trecută, datorită coeficientului UEFA bun, campioana Ligii 1 era sigură de prezenţa în grupele Ligii Campionilor. Aşa că prima pentru titlu pe care au încasat-o fotbaliştii de la Urziceni, în 2009, de la CFR, în 2010, şi de la Oţelul, în 2011, o includea automat şi pe cea pentru calificarea în Champions League. Anul trecut, pentru a ajunge în faza grupelor, clujenii au fost nevoiţi să treacă de Slovan Liberec şi de FC Basel.

"S-a terminat cu boieria în curtea lui Becali, o să plătesc doar performanţa de acum înainte! Ce primă să le dau? Şi aşa sînt unii care iau bani degeaba, dar la anul nu-i veţi mai vedea la Steaua" (Gigi Becali, patron Steaua)

571575-jucatori-campioane.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

5 lei biletul cu Viitorul
Începînd de vineri, clubul Steaua va scoate la vînzare biletele pentru meciul cu Viitorul Constanţa, de duminică, 19 mai. Partida transmisă de DigiSport 1 de la 20:30 se va juca pe stadionul Ghencea, iar preţurile biletelor sînt de 5 lei la peluze, 10 şi 15 lei la tribune, iar 30 de lei la tribuna zero. Acestea se vor vinde între orele 10:00 şi 19:00.

"Bursucul" vrea stelişti în Rusia
Dan Petrescu a declarat la DolceSport, la plecarea din România, că şi-ar dori la Dinamo Moscova jucători de la Steaua: "Eu trebuie să mă uit peste tot, nu numai în România. Mi-au sărit în ochi jucători din ţară, chiar şi de la Steaua. Eu mi-aş dori să joace cît mai mult în Champions League, să nu ajungă în Europa League. Eu cred că pot face faţă cu ce jucători au acolo".

Duckadam a scăpat
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, nu mai trebuie să meargă în fiecare săptămînă la spital pentru control, după ce-a fost internat mai bine de două săptămîni. "Am fost la control şi rezultatele sînt foarte bune. Mă simt bine, iar doctorii mi-au schimbat medicamentele, iar acum trebuie să am grijă cu alimentaţia", a precizat fostul portar.

Amînare pentru Becali
Completul de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a rămas în pronunţare ieri, în cazul recursului făcut de procurori împotriva deciziei prin care Gigi Becali a fost achitat în schimbul de terenuri cu MApN. Instanţa supremă va da pe 20 mai verdictul în dosarul patronului stelist.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
florinch
florinch  •  15 Mai 2013, 13:55
Postat de walhalla pe 15 Mai 2013, 09:31

Totul trebuie pus pe hartie, semnat si parafat de ambele parti si atunci nu se mai lasa loc de discutii. Pe promisiuni si juraminte poti muri de foame. Ciobanu' se inflacareaza repede, promitand prime "grase" dupa o serie de victorii, ca mai apoi sa se suceasca si sa plateasca (daca o face) mult mai putin. Acum cand s-a vazut cu sacii in caruta fixeaza o alta "tinta", iar jucatorii trebuie sa lupte pentru realizarea "obiectivului suprem": banii. Doar jumatate din cat ar trebui sa primeasca...Si cu o mare intarziere.

Tu nu ai vazut ce a spus Becali? La Steaua jucatorii trebuie sa urmeze exemplul lui stoica mihai (zis si creier de carton), sa vina in genunchi la Steaua. Din cate se aude, baietii nu si-au cam luat salariile de prin luna Februarie, Reghe inca nu a semnat, insa inca este "liniste" la echipa, na intreb pana cand. Sa nu fie linistea dinaintea furtunii.

ravenicka
ravenicka  •  15 Mai 2013, 10:37

Daca Gigi facea manevre, acum sarbatoream al 7-lea titlu consecutiv, nu primul dupa 7 ani (pt prostalaii care insinueaza asta) Apropo echipele voastre curate ca lacrima cu cine jucau cand murdara si necinstita Steaua juca cu Chelsea?

luciano86
luciano86  •  15 Mai 2013, 10:32
Postat de alpin pe 15 Mai 2013, 10:00

De unde sa le dea Gigi bani? Toate fondurile s-au dus pe cumpararea arbitrilor, satelitilor si a dopingului!!! Si, de ce sa primeasca jucatorii prime pentru castigarea titlului? Ce amestec au ei in chesta asta?!?

haha ce comic esti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează