FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANĂ

Campionii campioanei » Jucătorii care au avut cea mai mare contribuţie la cucerirea campionatului

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2015 00:00

Plecaţii Szukala, Sînmărtean şi Keşeru au fost cei mai buni pe posturile lor şi îşi fac loc în echipa standard a sezonului, unde cele mai surprinzătoare prezenţe sînt cele ale lui Latovlevici şi Papp.

Un campionat nu se cîştigă cu un jucător, ci cu un lot important şi numeric, şi valoric. Costel Gâlcă a folosit pe parcursul acestui sezon de Liga 1 nu mai puţin de 30 de jucători, însă Gazeta a ales care este primul "11" al campioanei care are cel mai mare merit pentru cucerirea titlului cu numărul 26 din întreaga istorie a clubului.

Au fost luate în calcul două criterii. Primul e cel al indexului InStat, parametrul cel mai important al firmei care monitorizează meciurile din Liga 1 şi care e practic media tuturor realizărilor de pe parcursul celor 90 de minute. Al doilea e media notelor GSP la cele 34 de etape. Ce a rezultat?

În poartă nu e nici o surpriză, dar pe postul de fundaş dreapta, Rîpă îi ia faţa lui Papp, în timp ce în banda stîngă, Latovlevici, care a bifat numai 11 partide, e şi peste Guilherme, dar şi peste Toşca.

În rest, apar chiar oamenii care au impresionat, singura dilemă fiind: Adi Popa sau Stanciu. Primul e mai bun în urma calificativelor ziariştilor Gazetei care au scris cronicile meciurilor, în timp ce Stanciu are un index InStat mai mare.

Cei mai buni 11 în acest campionat

Arlauskis - Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sînmărtean - Ad. Popa (N. Stanciu), Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

16 pasede gol au împreună în acest campionat Sînmărtean şi Chipciu

12 goluri a marcat Keşeru în turul campionatului, golgeterul Stelei în acest sezon

Top 5 InStat

1. Keşeru 276
2. Sînmărtean 270
3. Cr. Tănase 253
4. Prepeliţă 246
5. Chipciu 241

Top 5 media notelor GSP

1. Sînmărtean 7,14
2. Szukala 6,50
3. Arlauskis 6,36
4. Keşeru 6,35
5. Prepeliţă 6,15

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gizeh
gizeh  •  29 Mai 2015, 13:45
Postat de Roxana Cristian pe 29 Mai 2015, 09:58

Sa i Luati Poza Lui Cernat Si Texeira Atat...Ca Pe Ei ..NICIODATA..EI NU S ANIMALE CA SA PASCA..CAUTATII *** PE LA ALTE EKIPE.. VEDETELOR.. VOI SUNTETII SPUMA :))

ești microbistă rău : ))

804186599665196
Roxana Cristian  •  29 Mai 2015, 09:58

Sa i Luati Poza Lui Cernat Si Texeira Atat...Ca Pe Ei ..NICIODATA..EI NU S ANIMALE CA SA PASCA..CAUTATII *** PE LA ALTE EKIPE.. VEDETELOR.. VOI SUNTETII SPUMA :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează