FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Campionii continuă achiziţiile » CFR Cluj i-a găsit perechea lui Deac pentru banda stîngă!

Sălăgeanu(stînga) ar putea juca pentru campioni
Sălăgeanu(stînga) ar putea juca pentru campioni

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 11:21

Campioana CFR Cluj s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor. După ce au oficializat mutările lui Mario Felgueiras (25 de ani, portar), Diogo Valente (27 de ani, mijlocaş stînga) şi Ciprian Deac (26 de ani, mijlocaş de bandă), "vişiniii" au demarat negocieri pentru un fundaş stînga

Fundaşul de bandă al Oţelului, Adrian Sălăgeanu (29 de ani), ar putea semna în aceste zile cu campioana. "Sălă" poate juca şi pe postul de fundaş dreapta, considerat vulnerabil de antrenorul clujenilor, Ioan Andone.

Schimb cu Nicoară?
De 4 ani şi jumătate la Galaţi, Sălăgeanu şi-a exprimat la finalul sezonului dorinţa de a părăsi gruparea cu care a ieşit campion în 2011. Sălăgeanu nu a mai fost folosit în ultimele 6 etape de antrenorul său şi a fost trimis la echipa a doua. Jucătorul de bandă e aşteptat în aceste zile la Cluj pentru a discuta cu conducerea feroviarilor. N-ar fi exclus ca Paszkany să-l ofere la schimb pe Viorel Nicoară, un jucător dorit de Oţelul Galaţi încă din iarna trecută. Conducerea clujenilor a mai încercat să transfere un fundaş stînga în această vară, dar a găsit nejustificate pretenţiile salariale ale lui Sepsi, ajuns ulterior la Vaslui.

22 de meciuri ca titular a adunat Sălăgeanu în sezonul recent încheiat

"E foarte important să am 3-4 jucători de picior stîng în lot. Pe finalul campionatului trecut jucam cu Panin în stînga şi aveam doar un jucător de acest profil în lot, pe Nicoară"
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

A învins hepatita B
Sălăgeanu a fost la un pas să se lase de fotbal în 2005, după ce a fost diagnosticat cu hepatită B. În acea perioadă, Rapid şi Dinamo au vrut să-l transfere de la Gloria. Fotbalistul a învins boala, dar a trebuit să stea pe tuşă timp de un an şi jumătate. A revenit apoi în liga a treia, la Someşul Satu Mare, iar şansa lui s-a numit Petre Grigoraş care l-a luat în 2008 la Oţelul. În februarie 2011, Sălăgeanu a fost convocat de Răzvan Lucescu pentru un turneu al Naţionalei în Cipru.

Rada rămîne în Gruia
Ioan Andone a anunţat ieri că Ionuţ Rada va face parte din lotul cu care va aborda campionatul 2012-2013. Fundaşul central a fost împrumutat în liga a doua germană, la Karlsruher. Andone a adăugat că nu a luat încă o decizie în privinţa celorlalţi jucători care revin la Cluj după împrumuturi, Batin, Buş şi Edimar. "Îi voi vedea în pregătiri şi voi trage nişte concluzii", a dezvăluit Andone.

Sougou, dorit de Bastia şi Troyes
Senegalezul Sougou e pe lista de transferuri a două nou-promovate în Ligue 1, Bastia şi Troyes. "Sînt sub contract cu CFR, dar dacă vine o ofertă bună pentru mine şi pentru club, de ce nu? Pentru moment, sînt în vacanţă în Senegal, pentru a-mi vedea părinţii. A fost un sezon lung, extenuant. Vom vedea cînd voi reveni în România", a spus Sougou în presa franceză. Suma sa de transfer este de 3 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (195)
hrib
hrib  •  01 Iunie 2012, 23:31

Albusibiu si Microbistpursange, cand a-ti fost ultima oara in deplasare ca sa va sustineti echipa favorita, de exemplu la Tg-Jiu, la Bistrita, la Piatra-Neamt, la Galati? Cand a-ti "luat pe coaja" de la Jardarmerie fara nici un motiv la un meci in deplasare? Cand a-ti ramas fara cheile de la propriul domiciliu, fara bricheta preferata, fara aparat foto pe stadioanele din Romania? Eu cred ca niciodata, asa ca nu mai"impungeti" tastatura degeaba cu comentari de 3 lei.

re.organizatoru
re.organizatoru  •  01 Iunie 2012, 14:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Albule de ce prostesti lumea? Lasa lucrurile asa cum sunt, toata lumea stie forta sutului lui G.Muresan, probabil a fost doar o eroare in zid, nu stim sigur si trebuie sa dam intaietate golului. Gol frumos de altfel, dar de ce sa imi socotesti viteza luand frame-urile separat(priceputii stiu ca descompunerea unei secvente in fractiuni de timp poate induce in eroare si pot exista erori chiar f.mari, restul lumii stie ca viteza poate fi calculata cu ajutorul distantei si al timpului parcurs de minge pana in poarta, nu e necesar sa imparti pe frame-uri, erorile la sutimi de secunda sunt f.marii. Oamenii simpli nu sunt neaparat prosti,nu fi ignorant. Pt tine un calduros NUMAI "U"!!

albusibiu
albusibiu  •  01 Iunie 2012, 11:27
Postat de vasglo pe 31 Mai 2012, 14:48

Mai "competent" decat Zamfir nu gaseste Arpi! A facut si stie multe! De aia cred ca va fi "pe viata" la CFR! Timpul ma va confirma sau contrazice! Totusi, eviti intrebarea! In intimitatea ta, il crezi sau nu pe Cioban?

Ti s-a parut ca evit intrebarea? Vrei neaparat sa spui asta, asa-i? Vezi, Doamne, Becali e un geniu de care toti se dezic, dar pe care toti il aproba in forul launtric. Sau, nu cumva vrei neaparat sa intri in intimitatea mea? Imi pare rau, nu-ti impartasesc pasiunea pentru curcubeu. :)

Vezi toate comentariile (195)
Comentează